Ολυμπιακός - Europa League: Σέριφ και Μπαρτσελόνα ψηφίσατε ως ιδανικότερες αντιπάλους στα νοκ-άουτ

Newsroom
Ολυμπιακός - Europa League: Σέριφ και Μπαρτσελόνα ψηφίσατε ως ιδανικότερες αντιπάλους στα νοκ-άουτ

bet365

Το Gazzetta κάλεσε το κοινό του σε ψηφοφορία για τον ιδανικότερο αντίπαλο του Ολυμπιακού αν τερματίσει 2ος στο Europa League και Νο1 αναδείθηκε η Σέριφ των Αθανασιάδη-Κολοβού, με δεύτερη την Μπαρτσελόνα. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα του poll.

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει τους υποψήφιους αντιπάλους του στα νοκ-άουτ του Europa League, πάντα στο σενάριο που θα τερματίσει δεύτερος στον όμιλό του. Μετά την ολοκλήρωση των ομίλων του Champions League, οι ομάδες που κατέλαβαν την 3η θέση στο κάθε γκρουπ «υποβιβάζονται» στα προκαταρκτικά play-offs, εκεί που θα βρεθούν και οι Ερυθρόλευκοι αν δεν καταφέρουν να «κλέψουν» την πρωτιά στην τελευταία αγωνιστική. Και το Gazzetta πέταξε τη μπάλα στο κοινό, καλώντας το να ψηφίσει ποια θεωρεί την ιδανικότερη αντίπαλο από τις οκτώ τρίτες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μέσα από 7.283 ψήφους την ώρα που γράφεται το κείμενο, στην 1η θέση αναδείχθηκε, μάλλον αναμενόμενα, η Σέριφ Τιρασπόλ. Η «σταχτοπούτα» της φετινής σεζόν, των Γιώργου Αθανασιάδη και Δημήτρη Κολοβού, έλαβε συνολικά το 54% των ψήφων, δείγμα ότι θεωρείται στα «χαρτιά» η καλύτερη δυνατή κλήρωση για τους Ερυθρόλευκους.

Στη 2η θέση, ακολουθεί η Μπαρτσελόνα! Το μεγαλύτερο όνομα της διοργάνωσης, στην οποία επιστρέφει έχοντας αποκλειστεί από όμιλο του Champions League μετά από 21 ολόκληρα χρόνια, δεν «φοβίζει» ιδιαίτερα το κοινό παρά το τεράστιο βάρος στη φανέλα κι αυτό μεταφράστηκε στο 24% (1.733) των ψήφων!

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης συμπληρώνει την τριάδα των ιδανικότερων αντιπάλων με 9%, ενώ στο άλλο άκρο, πιο «απαγορευτική» ομάδα για τους Ερυθρολεύκους αναδείχθηκε η ομάδα που θα έρθει τρίτη στον 6ο όμιλο, δηλαδή Αταλάντα ή Βιγιαρεάλ (1%)!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του poll:

Poll

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα