Βατσλίκ: «Φοβερή η ατμόσφαιρα από τον κόσμο, είμαστε χαρούμενοι που κάναμε ευτυχισμένους τους φιλάθλους μας»

Δημήτρης Τομαράς
Βατσλίκ: «Φοβερή η ατμόσφαιρα από τον κόσμο, είμαστε χαρούμενοι που κάναμε ευτυχισμένους τους φιλάθλους μας»

bet365

Ο Τσέχος διεθνής γκολκίπερ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ολυμπιακός - Φενέρ και σχολίασε το πως βίωσε τη βραδιά σε γεμάτο Καραϊσκάκη.

Ο Τόμας Βατσλίκ επισήμανε για:

Το πως βίωσε την ευρωπαϊκή βραδιά με νίκη με τη Φενέρ σε ένα γεμάτο γήπεδο μετά από ερώτηση του Gazzetta: Είμαι ευτυχισμένος που νικήσαμε. Φοβερή η ατμόσφαιρα από τον κόσμο. Οι φίλαθλοί μας έδωσαν ώθηση μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πραγματικά αυτή η στήριξη είναι καταπληκτική. Μας κάνουνε να αποδίδουμε καλύτερα. Τους ευχαριστούμε. Είμαστε χαρούμενοι που τους κάναμε ευτυχισμένους. Που κάναμε ευτυχισμένους τους φιλάθλους μας. Εξασφαλίσαμε την πρόκριση. Θα κάνουμε τα πάντα για τις πιθανότητές μας για την πρώτη θέση. Έρχονται μεγάλα ονόματα στην Ευρώπη για τη συνέχεια. Θα δούμε. Είμαστε χαρούμενοι που παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Το εάν ζηλεύει τους επιθετικούς και τη... μοίρα του γκολκίπερ που μπορεί να κριθεί από ένα λάθος: Όχι δεν είναι ότι ζηλεύω. Το έχω αποδεχθεί. Αυτή είναι η μοίρα των τερματοφυλάκων. Το έχω αποδεχθεί. Αυτό είναι μέρος του αθλήματος.


@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα