Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς πήρε τον Μπουχαλάκη στην 22άδα για την Αϊντραχτ και αποφασίζει την Πέμπτη

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς πήρε τον Μπουχαλάκη στην 22άδα για την Αϊντραχτ και αποφασίζει την Πέμπτη

bet365

Ο Κρητικός μέσος είναι μέσα στα 22 ονόματα των παικτών του Ολυμπιακού που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με την Αϊντραχτ.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης επελέγη τελικώς στους 22 για το ματς με την Αϊντραχτ και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα αποφασίζει για εκείνον την Πέμπτη, όπως τόνισε σχετικά και ο Πέδρο Μαρτίνς. Εκτός πλάνων είναι και ο τιμωρημένος Σισέ όπως και ο Καρμπόβνικ. Off παραμένει και ο Μάρκοβιτς.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Η αποστολή για την Άιντραχτ. Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Με προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Αθλητικό Κέντρο στον Ρέντη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa League. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή: Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Ονιεκούρου, Λόπες, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα