Για «διπλά» πρόκρισης Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ!

Newsroom
Για «διπλά» πρόκρισης Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ!
Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ψάχνουν «διπλά» πρόκρισης σε Φρανκφούρτη και Κοπεγχάγη αντίστοιχα, σε μια κρίσιμη εβδομάδα στα ευρωπαϊκά κύπελλα, όπου η Interwetten.gr είναι η ιδανική… συμπαίκτης.

Την Κυριακή το βράδυ (24/10, 20:30), Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν στο «Καραϊσκάκη», στο ντέρμπι κορυφής της πιο συναρπαστικής Super League Interwetten των τελευταίων ετών.

Ως… ζέσταμα ενόψει της σπουδαίας αυτής αναμέτρησης, Ερυθρόλευκοι και Δικέφαλος θα δώσουν το βράδυ της Πέμπτης (21/10) πολύ κρίσιμα παιχνίδια σε Europa League και Europa Conference League αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός, μετά τις νίκες επί Αντβέρπ και Φενέρμπαχτσε, ψάχνει το «3 στα 3» που θα τον καταστήσει ως το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά του ομίλου του, αντιμετωπίζοντας στην Φρανκφούρτη την Άιντραχτ (22:00).

Η Interwetten.gr, η οποία προσφέρει το «διπλό» στο πολύ ελκυστικό 4,10, διαθέτει 165 ειδικά στοιχήματα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Το να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα ο Ακιμπού Καμαρά, όπως έκανε δηλαδή και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, δίνεται σε απόδοση 5,25 από την Interwetten.gr.

Περίπου δύο ώρες πριν από την δοκιμασία των Ερυθρόλευκων (19:45), ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στην Δανία την Κοπεγχάγη, σε έναν αγώνα που μπορεί να κρίνει πολλά για την πρωτιά στον όμιλο της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στο 3,40 το «διπλό» του ΠΑΟΚ από την Interwetten.gr, η οποία προσφέρει 164 ειδικά στοιχήματα για την μονομαχία στο «Πάρκεν». Στο 1,70 από την Interwetten.gr να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, στο 1,90 να μπουν πάνω από 2,5 γκολ στο ματς.

Το ευρωπαϊκό τριήμερο, βεβαίως, ανοίγει με την τρίτη αγωνιστική της φάσης ομίλων του Champions League, όπου τρία από τα λεγόμενα «τζάκια» της Ευρώπης (Ίντερ, Μίλαν και Μπαρτσελόνα) αναζητούν ακόμα την πρώτη τους νίκη.

Το ντέρμπι της αγωνιστικής, βεβαίως, διεξάγεται στην Μαδρίτη (19/10, 22:00), όπου η Ατλέτικο υποδέχεται την Λίβερπουλ. Η Interwetten.gr, η οποία προσφέρει 165 ειδικά στοιχήματα για την αναμέτρηση του «Wanda Metropolitano», έχει απόδοση 6,00 στο να πετύχει το πρώτο γκολ ο «καυτός» Μοχάμεντ Σαλάχ.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα