Μαρτίνς: «Η νίκη οφείλεται και στον κόσμο μας»

Μαρτίνς: «Η νίκη οφείλεται και στον κόσμο μας»

Newsroom
Μαρτίνς: «Η νίκη οφείλεται και στον κόσμο μας»

bet365

Ο κόουτς του Ολυμπιακού στάθηκε στην παρουσία του «12ου ερυθρόλευκου» παίκτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Αντβέρπ.

Εστω και με έναν χιτσκοκικό τρόπο ο Ολυμπιακός κέρδισε (2-1) την Αντβέρπ και ξεκίνησε με το δεξί την παρουσία του στους ομίλους του Europa League. Ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε μετά το παιχνίδι στην Cosmote TV πως οι «ερυθρόλευκοι» άξιζαν τη νίκη. «Πραγματικά ήταν μία πολύ όμορφη βραδιά. Σήμερα (σ.σ. χθες) αξίζαμε να κερδίσουμε. Ισως να μην άξιζε κανείς την ήττα γιατί και οι 2 ομάδες πίεσαν πολύ και προσπάθησαν. Η Αντβέρπ μας δημιούργησε πολλά προβλήματα και ήταν μία σημαντική νίκη. Ηταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι για εμάς. Ανταμειφθήκαμε μέσα σε μία υπέροχη ατμόσφαιρα», σχολίασε αρχικά.

Και μετά αναφέρθηκε και στη φάση της ισοφάρισης των Βέλγων. «Η αλλαγή μας προκάλεσε έλειψε συγκέντρωσης γιατί ο Αγκιμπού ζήτησε να συνεχίσει και ο Γιαν αποσυντονίστηκε». Οσο για την παρουσία των φίλων του Ολυμπιακού στις εξέδρες ήταν... απόλυτος. «Σίγουρα οι φίλαθλοι είναι ο 12ος μας παίκτης. Σίγουρα η νίκη οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην παρουσία τους».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα