Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα εναντίον της Αντβέρπ

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα εναντίον της Αντβέρπ

bet365

Δείτε την ενδεκάδα με την οποία παρατάσσεται ο Ολυμπιακός στην αποψινή (22.00, Ote Sport 2, Gazzetta) αναμέτρηση εναντίον της Αντβέρπ.

Ο Ολυμπιακός αναμετράται με την Αντβέρπ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (22.00, Ote Sport 2, Gazzetta), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρατάσσονται με διάταξη 4-3-3. Κάτω από τα γκολπόστ βρίσκεται ο Βατσλίκ. Δεξιός μπακ ο Καρμπόβνικ, αριστερός ο Ρέαμπτσιουκ, οι Παπασταθόπουλος και Σισέ συνθέτουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.

Η τριάδα στη μεσαία γραμμή απαρτίζεται από τους Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και Μπουχαλάκη, ενώ η γραμμή κρούσης από Αγκιμπού Καμαρά, Αραμπί και Ονιεκούρου.

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς:

Βατσλίκ, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Α. Καμαρά, Αραμπί, Ονιεκούρου.

Στον πάγκο είναι οι: Τζολάκης, Κούντε, Ρόνι Λόπες, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μπα, Μάρκοβιτς, Λαλά, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Παπαδόπουλος, Σουρλής. Εκτός έμειναν Μασούρας και Καραργύρης.

Η Αντβέρπ κατεβαίνει με διάταξη 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ο Μπουτέζ. Δεξιός μπακ ο Μπατάγιε, αριστερός ο Μπούτα και κεντρικοί αμυντικοί οι Ντε Λαέτ, Αλμέιδα. Αμυντικοί χαφ οι Ναϊνγκολάν - Βερστράετε, δεξιός εξτρέμ ο Φίσερ, αριστερός ο Μιγιόσι και ο Σαμάτα πίσω από τον Φρέι.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα