Ολυμπιακός: Σε κατάσταση νευρικής κρίσης λόγω τραυματισμών και πειθαρχικών παραπτωμάτων η Σλόβαν!

Ολυμπιακός: Σε κατάσταση νευρικής κρίσης λόγω τραυματισμών και πειθαρχικών παραπτωμάτων η Σλόβαν!

bet365

Εκτός από τα διαρκή πειθαρχικά παραπτώματα του Βραζιλιάνου Ρατάο ο προπονητής της Σλόβαν, προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού, έχει ένα... σωρό αγωνιστικά προβλήματα.

Δεν πάνε καλά τα πράγματα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο αγωνιστικό και όχι μόνο σκέλος λίγες ημέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό (Πέμπτη, 22.00, MEGA - NS1) για τα play offs του Europa League στο Φάληρο. Εκτός από τα προβλήματα με τον Ραφαέλ Ρατάο, τον 25χρονο μεσοεπιθετικό και αρχισκόρερ τον οποίο... τελείωσε από την ομάδα ο κόουτς Βάις για πειθαρχικά παραπτώματα υπάρχουν και άλλα ζητήματα.

Τα προβλήματα του 56χρονου Βλάντιμιρ Βάις πληθαίνουν αντί να μειώνονται. Ο αριστερός μπακ Λόβατ είναι τραυματίας και εκτός ενώ off θα είναι και ο χαφ Χόλμαν. Εξαιρετικά αμφίβολοι για το Ολυμπιακός - Σλόβαν είναι ο στόπερ Αμπένα και ο δεξιός μπακ Μεντβέντεβ. Ο μεσοεπιθετικός Χέντι επίσης χτύπησε στο τελευταίο χρονικά ματς πρωταθλήματος και είναι τουλάχιστον αμφίβολος. Ο Βάις μάλιστα στις δηλώσεις του είπε πως ο Χέντι είναι υπέρβαρος και πρέπει να χάσει τουλάχιστον 2-3 κιλά!

Ο γκολκίπερ Σούλα είναι τραυματίας καθώς συγκρούστηκε με συμπαίκτη του στην προπόνηση. Επίσης υπάρχουν αγωνιστικά παράπονα για τον γκολκίπερ Τσόβαν όπως και για τους Ντράζιτς και Μούσταφιτς. Ο εξτρέμ Ντράζιτς δεν είχε πάντως τραυματισμό σε αντίθεση με τον χαφ Μούσταφιτς που έβγαλε θέματα ετοιμότητας.


 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα