ΑΕΚ: Απόλυτη ισορροπία για Λέφσκι Σόφιας και Χάποελ Μπερ Σεβά, αναμονή για την Ένωση
Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς και την ΑΕΚ στο «περίμενε». Η Λέφσκι Σόφιας και η Χάποελ Μπερ Σεβά αλληλοεξουδετερώθηκαν στα προκριματικά του Europa League, «κόλλησαν» στη λευκή ισοπαλία στη Βουλγαρία (0-0) και κράτησαν τον Δικέφαλο σε αγωνία όσον αφορά στον αντίπαλό του στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League. Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα του Νίκολιτς θα βρει μπροστά της τον ηττημένο του ζευγαριού. Παρ'όλα αυτά, η Ένωση θα πρέπει να κάνει υπομονή και να μάθει την αντίπαλό της μετά το τέλος της ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα (17/07).
Η Λέφσκι, και με την ορμή της έδρας της, μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και έψαξε το γρήγορο γκολ, ωστόσο σταδιακά οι Ισραηλινοί ισορρόπησαν και ήταν αυτή ακριβώς η ισορροπία που καθόρισε τον αγώνα. Οι μεγάλες στιγμές ουσιαστικά έλειψαν, οι δύο ομάδες έδειξαν όσο κυλάει ο χρόνος να ενδιαφέρονται περισσότερο για την ανασταλτική ασφάλεια και ο ρυθμός έπεσε περισσότερο μετά την αποβολή του Μαϊκόν για τη Λέφσκι στο 70'. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς και η Χάποελ εξαιτίας της κόκκινης κάρτας που είδε ο Πέρετς στις καθυστερήσεις.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.