Ομόνοια, Πάφος, ΑΠΟΕΛ: Με τις δυο ισοπαλίες στο Conference League, η Κύπρος σκαρφάλωσε στην 20η θέση της βαθμολογίας της UEFA
Τέλος στη πρώτη κυπριακή βραδιά των νοκ-άουτ, με τον ΑΠΟΕΛ να αναδεικνύεται ισόπαλος 2-2 στη Σλοβενία με την Τσέλιε και την Ομόνοια με την Πάφο να αποχωρούν ισόπαλες από το ΓΣΠ, με σκορ 1-1!
Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η βραδιά ολοκληρώθηκε δίχως κάποια από τις τρεις ομάδες να πανηγυρίσει την νίκη, σημειώθηκε άνοδος για τη Κύπρο στη κατάταξη της UEFA.
Πιο συγκεκριμένα, με τις δυο ισοπαλίες των ομάδων μας, η Κύπρος σκαρφάλωσε στην 20η θέση του UEFA Ranking, αφήνοντας πίσω της στην 21η θέση την Σουηδία. Η Κύπρος συνεχίζει στις διοργανώσεις της Ευρώπης με τρεις ομάδες, έναντι μόλις μιας Σουηδικής, την Τζουντγκάρνεν. Επίσης, η χώρα μας, βρίσκεται περίπου 500 πόντους πίσω από τη Κροατία, που δεν έχει άλλη ομάδα να συνεχίζει στις διοργανώσεις της UEFA.
Αναλυτικά οι θέσεις που «απασχολούν» τη Κύπρο:
- 18η θέση: Ισραήλ, 31.625 πόντοι
- 19η θέση: Κροατία, 27.025 πόντοι
- 20η θέση: Κύπρος, 26.412 πόντοι
- 21η θέση: Σουηδία, 25.875 πόντοι
- 22η θέση: Σερβία, 25.500 πόντοι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
