Σορεντίνο: «Φαβορί η Φιορεντίνα - Στην Ελλάδα τα γήπεδα είναι "καυτά", δεν είναι εύκολο να παίζεις εκεί»

Newsroom
σορεντινο

bet365

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Στέφανο Σορεντίνο μίλησε στο Radio Bruno για τη Φιορεντίνα και τον τελικό της Αθήνας με τον Ολυμπιακό.

Ο Στέφανο Σορεντίνο που έχει εμπειρία από την Ελλάδα, καθώς υπηρέτησε στην ΑΕΚ, μίλησε στην Ιταλία για τον μεγάλο τελικό του Conference League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα, στάθηκε στην «καυτή» ατμόσφαιρα των ελληνικών γηπέδων, κι έχρισε των βιόλα φαβορί.

«Στην Ελλάδα τα γήπεδα είναι πολύ ζεστά και δεν είναι εύκολο να πας να παίξεις εκεί, παρόλο που είναι τελικός και τα εισιτήρια θα μοιραστούν», τόνισε αρχικά.

«Σίγουρα οι προσδοκίες θα είναι πολύ υψηλές, θυμάμαι τους πανηγυρισμούς μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Μίλαν στο Τσάμπιονς Λιγκ, τότε ο Ολυμπιακός παίζει στο γήπεδο του αντιπάλου του. Είναι ξεκάθαρο ότι ένας τελικός δεν είναι ένας αγώνας όπως όλοι οι άλλοι», πρόσθεσε.

Για το αν είναι φαβορί η Φιορεντίνα ανέφερε: «Ναι, αλλά σε έναν τελικό αυτό μετράει λίγο, δείτε τι έγινε ανάμεσα στην Αταλάντα και την Μπάγερ. Σίγουρα μετά τους δύο περσινούς τελικούς, η Φιορεντίνα πρέπει να το φέρει σπίτι της αυτή τη φορά, σημείωσε.

Για τον Τερατσιάνο: «Στην Ιταλία υπάρχει πάντα κριτική, ο πρώτος στόχος είναι ο προπονητής και ο δεύτερος ο τερματοφύλακας. Ο Τερατσιάνο είναι ίσως ένας παίκτης με λίγη κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης, αλλά αυτά τα χρόνια στη Φιορεντίνα έχει δείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί και η απόκρουσή του στη Μπριζ ήταν καθοριστική για την επίτευξη του τελικού. Κάποια λάθη μπορεί να συμβούν, τον ξέρω και τον σέβομαι, ξέρω ότι ξέρει να αφήνει την κριτική να περνάει στα ψιλά»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα