Μπαράκ: «Ο Ολυμπιακός είναι δυνατός αντίπαλος, ίσως παίξει υπό πίεση λόγω έδρας»

Newsroom
ΑΝΤΟΝΙΝ ΜΠΑΡΑΚ

bet365

Ο μεσοεπιθετικός της Φιορεντίνα, Αντονίν Μπαράκ, στο τέλος του αγώνα στο Κάλιαρι (2-3) μίλησε στο «Sky Sport» σχολιάζοντας τον προσεχή τελικό του Conference κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Αντονίν Μπάρακ, μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος της Φιορεντίνα με την Κάλιαρι, μίλησε στα μικρόφωνα του «Sky Sport» για τη νίκη των «βιόλα» που τούς έδωσε ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν και αναφέρθηκε φυσικά και στον προσεχή τελικό του Conference League στην Αθήνα.

«Ελπίζουμε να κάνουμε μια εξαιρετική, ομαδική εμφάνιση, που θα μας επιτρέψει να φέρουμε το κύπελλο στη Φλωρεντία. Ήταν στόχος από την αρχή της σεζόν. Το κεφάλι θα κάνει τη διαφορά. Σήμερα όποιος αντιμετωπίζεις είναι λίγο - πολύ στο ίδιο επίπεδο, ειδικά στην Ευρώπη. Αν είσαι στο παιχνίδι συγκεντρωμένος, μπορείς να κερδίσεις, αυτό είναι σημαντικό».

Ενώ ερωτηθείς για τον Ολυμπιακό ανέφερε: «Είναι δυνατοί, απέκλεισαν τη Φενέρμπαχτσε και την Άστον Βίλα. Παίζουν εντός έδρας και θα έχουν πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, αλλά αυτό μπορεί να είναι και ένα σημείο υπέρ μας γιατί μπορεί να είναι υπό πίεση. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Πρέπει να παίξουμε όπως έκανε η Αταλάντα κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα