Τερατσάνο: «Ξέρουμε τι μας περιμένει στον τελικό με τον Ολυμπιακό, θα είναι διαφορετικός από τον περυσινό»

pietro_terracciano

bet365

Ο τερματοφύλακας της Φιορεντίνα, Πιέτρο Τερατσάνο, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας για τον επερχόμενο τελικό του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο μεγάλος τελικός του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα πλησιάζει. Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν το βράδυ της 29ης Μαΐου (22:00) στην «OPAP Arena», με τους Πειραιώτες να αγωνίζονται για πρώτη φορά φορά σε ευρωπαϊκό τελικό και τους Βιόλα να διεκδικούν το συγκεκριμένο τρόπαιο για δεύτερη διαδοχική σεζόν.

Οι Ιταλοί είχαν φτάσει το 2023 στον τελικό της Πράγας, όπου έχασαν από τη Γουέστ Χαμ με γκολ του Μπόουεν στο 90' και τους έχει μείνει ακόμα αυτή η βαθιά «πληγή». Ο τερματοφύλακας της Φιορεντίνα, Πιέτρο Τερατσάνο, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας για τη «μάχη» με τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε και στον χαμένο τελικό της προηγούμενης σεζόν.

«Η αναμονή μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, σε στιγμές ηρεμίας τη νιώθεις ακόμη περισσότερο. Τώρα έχουμε μία σημαντική υποχρέωση στο Κάλιαρι, κατόπιν θα πάμε απευθείας στην Αθήνα για να πάρουμε μέρος σε έναν τελικό που για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικός.

Εν τω μεταξύ πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα γιατί αυτό σου δίνει τη βεβαιότητα ότι θα παίξεις και τη νέα σεζόν στην Ευρώπη.

Είναι σαφές ότι έχουν ήδη γίνει αναφορές μέσα στην ομάδα για τον τελικό, είναι κάτι πολύ σημαντικό τόσο για εμάς όσο και για την πόλη, είναι φυσιολογικό εκεί να υπάρχουν οι περισσότερες σκέψεις.

Μετά τον περυσινό τελικό, ξέρουμε ήδη τι μας περιμένει, αυτό που ζήσαμε πέρυσι από άποψη συναισθήματος θα μας δώσει μία πολύ μεγάλη βοήθεια για τον φετινό τελικό.

Σε συναισθηματικό επίπεδο θα φτάσουμε πιο έτοιμοι, θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σύγκριση με πέρυσι. Άλλωστε κάθε τελικός είναι ξεχωριστός και αυτά που έχουν προηγηθεί, έχουν σχετικά μικρή σημασία», ανέφερε ο 34χρονος βασικός πορτιέρε της Φιορεντίνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα