Βιεϊρίνια: «Ευχαριστώ τον Τσιάρτα για την καλή κλήρωση, δεν τον συγχωρώ για το Euro 2004»

Βιεϊρίνια: «Ευχαριστώ τον Τσιάρτα για την καλή κλήρωση, δεν τον συγχωρώ για το Euro 2004»

Newsroom
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια

bet365

Ο 38χρονος αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνιο Βιεϊρίνια, σχολιάζοντας την προσεχή ευρωπαϊκή «μάχη» της ομάδας του με την Μπριζ, ευχαρίστησε τον... Βασίλη Τσιάρτα που έφερε ένα λιγότερο δύσκολο αντίπαλο στο δρόμο της.

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Βέλγιο για το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Conference League με αντίπαλο την Κλαμπ Μπριζ και το γενικότερο αίσθημα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ότι η κληρωτίδα έφερε στον δρόμο τους έναν λιγότερο δύσκολο αντίπαλο.

Μιλώντας σχετικά με το παιχνίδι της Πέμπτης (11/04) ο αρχηγός των «Ασπρόμαυρων» Αντελίνο Βιεϊρίνια, ευχαρίστησε στο επίσημο site της UEFA, τον καλεσμένο στη διαδικασία Βασίλη Τσιάρτα που τράβηξε το σχετικό μπαλάκι στην κλήρωση της Νιόν αν και... δεν τον έχει συγχωρέσει για την πορεία της Ελλάδας στο Euro 2004 μέχρι την κορυφή της Ευρώπης! «Ευχαριστώ τον Βασίλη [Τσιάρτα] για την καλή κλήρωση», είπε. «Φυσικά, δεν έχω συγχωρήσει κανέναν από τους συμπαίκτες του για το 2004, αλλά για σήμερα τον ευχαριστώ».

Στο επίσημο site της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, γίνεται αναφορά και στην... επίσκεψη που δέχτηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ από τον πατέρα του Μιρτσέα Λουτσέσκου με τον πρώην προπονητή της Σαχτάρ να λέει: «Έχουν περάσει 50 χρόνια από τότε που ήμουν οπαδός. Αρχίζω να καταλαβαίνω πώς ο αισθάνονται οι οπαδοί».

Ο Ραζβάν Λουτσέκου από την πλευρά του διατηρεί την ψυχραιμία του ενόψει του επόμενου τεστ της ομάδας του. «Πρέπει να σεβόμαστε τους αντιπάλους μας», δηλώνει ο 55χρονος τεχνικός. «Κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος. Κάθε αντίπαλος έχει τις δυνάμεις του»

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα