Μπριζ - Άντερλεχτ 3-1: Ξέσπασε με «τριάρα» πριν τον ΠΑΟΚ

Βασίλης Μπαλατσός
onyedika

bet365

Στο τελευταίο της παιχνίδι πριν το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Conference League η Κλαμπ Μπριζ υπέταξε την Άντερλεχτ με 3-1 για τα Play off του πρωταθλήματος Βελγίου. Αναγκαστική αλλαγή ο Νίλσεν.

Επιστροφή στις νίκες για την Μπριζ. Μετά την ήττα από την Σεντ Τρούιτεν και την ισοπαλία με τη Σερκλ Μπριζ η αντίπαλος του ΠΑΟΚ επικρήτησε με 3-1 της πρωτοπόρου Άντερλεχτ με 3-1 για τη δεύτερη αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος, στο τελευταίο ματς πριν τον πρώτο προημιτελικό με τους Θεσσαλονικείς στο Βέλγιο (11/4, 22:00). Πρώτο τρίποντο για τον υπηρεσιακό τεχνικό, Νίκι Χάγιεν, ο οποίος είδε στο 26' τον Δανό χαφ, Κάσπερ Νίλσεν, να γίνεται αναγκαστική αλλαγή.

Η Μπριζ με προηγήθηκε μόλις στο 3' με την κεφαλιά του Μέχελε, έπειτα από κόρνερ του Σκόρας. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Νιγηριανός χαφ, Ονιεντίκα, ο οποίος σκόραρε δις με δυο σουτ εκτός περιοχής, στο 61' και στο 89'. Το μόνο που άλλαξε μέχρι το φινάλε ήταν η έκταση του σκορ, καθώς στο 90+1' ο Ντρέγιερ βρήκε δίχτυα.

Η τέταρτης Μπριζ ισοβαθμεί με την 3η Γκενκ στους 30 βαθμούς, στο -5 από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και την πρωτοπόρο Άντερλεχτ.

Μπριζ: Γιάκερς, Σάμπε, Ορντόνιες, Μέχελε, Μέιγερ (79' Ντε Κάιπερ), Σκόρας (80' Μπαλάντα), Νίλσεν (26' Τζουτγκλά), Ονιεντίκα, Νούσα (88' Ζινγκερνάγκελ), Βέτλεσεν, Τιάγκο

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα