Ολυμπιακός - Όρτα: «Είχα πει στον Κιν ότι δεν έχει τελειώσει» (vid)

Newsroom
ΟΡΤΑ

bet365

Ο μέσος του Ολυμπιακού Αντρέ Όρτα αποκάλυψε σε δηλώσεις του πως είχε προειδοποιήσει τον προπονητή της Μακάμπι Ρόμπι Κιν ότι τίποτα έχει τελειώσει, μετά τη βαριά ήττα στο Φάληρο.

Ο Ολυμπιακός πήρε αδιανόητη πρόκριση στους «8» του Conference League επικρατώντας με 6-1 στη Σερβία, επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ και ανατρέποντας τη βαριά ήττα με 4-1 από τους Ισραηλινούς, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μετά τη νίκη των Πειραιωτών, ο εκ των διακριθέντων στο παιχνίδι Αντρέ Όρτα, μίλησε στις κάμερες αποκαλύπτοντας μια ιστορία που αφορά στο πρώτο παιχνίδι της «μονομαχίας» των δύο ομάδων, όταν προειδοποίησε τον προπονητή της Μακάμπι πως ακόμα δεν έχει κριθεί η πρόκριση!

«Θα σας πω μια ιστορία. Στον πρώτο αγώνα, όταν πήγα στη συνέντευξη Τύπου πέρασα από τα αποδυτήρια της Μακάμπι Τελ Αβίβ και τους άκουσα που τραγουδούσαν. Φυσικά ήταν χαρούμενοι για το αποτέλεσμα (για το 1-4 του πρώτου αγώνα) και είπα στον προπονητή τους "πες στα αγόρια σου ότι τίποτα δεν τελείωσε, αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι". Και μου απάντησε ότι το ξέρει, αλλά δεν φάνηκε αυτό. Όταν δείξαμε δείξαμε αυτή τη νοοτροπία στο δεύτερο παιχνίδι και εκείνοι ήταν λίγο χαλαροί έπρεπε να τους κάνουμε να πληρώσουν και αυτό κάναμε».

Να σημειωθεί ότι ερωτηθείς αν πιστεύει αυτό που έγινε, ο Πορτογάλος ανέφερε: «Ναι φυσικά. Το πίστευα και πριν το παιχνίδι και όταν μιλούσα στα αδέρφια μου στα αποδυτήρια. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αν είσαι συγκεντρωμένος 90 λεπτά αυτά τα παιχνίδια μπορούν έρθουν».

Εδώ οι δηλώσεις του:

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα