Conference League: Η Άστον Βίλα συνέτριψε τον Άγιαξ με τεσσάρα, πρόκριση με ανατροπή για τη Μπριζ

aston_villa_ecl

bet365

Η Άστον Βίλα συνέτριψε τον Άγιαξ στην Αγγλία με 4-0 και πέρασε πανηγυρικά στα προημιτελικά του Conference League. Πρόκριση με ανατροπή για την Μπριζ, στο... ρελαντί η Λιλ.

Πανηγυρική πρόκριση της Άστον Βίλα στα προημιτελικά του Conference League! Η ομάδα του Ουνάι Έμερι συνέτριψε με 4-0 τον Άγιαξ στο «Villa Park» και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Για περίπου μισή ώρα με παίκτη λιγότερο το σύνολο του Τζον Φαν'τ Σχιπ.

Στο 20’ ο Ραμάι απέκτουσε το σουτ του Ντιαμπί και στο 25' ο Γουότκινς με κεφαλιά έκανε το 1-0 με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ντάγκλας Λουίς. Ο Αίας έφτασε κοντά στην ισοφάριση, στο 45+4’ αλλά ο Κας έσωσε στη γραμμή μετά την τελική του Μπρόμπεϊ.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας ο Ντάγκλας Λουίς πέρασε την μπάλα δεξιά στον Μπέιλι, ο οποίος διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του με πλασέ και έξι λεπτά αργότερα οι ισορροπίες άλλαξαν όταν ο Μάνσβερκ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 75’ οι Villagers βγήκαν στην αντεπίθεση και ο Ντουράν με δυνατό σουτ τελείωσε το ματς επί της ουσίας. Στο 81ο λεπτό 81’ ο Ντιαμπί με πλασέ με το αριστερό διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Μπριζ - Μόλντε 3-0

Κανονικό... πάρτι έστησε στην έδρα της η Μπριζ, η οποία διέλυσε με τριάρα (3-0) και τελείωσε πανηγυρικά την πρόκριση στους «8» μετά την ήττα της από τη Μόλντε με 2-1. Ο Σκοβ Όλσεν ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Ο 24χρονος Δανός άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και έδωσε προβάδισμα για τα προημιτελικά με το 2-0 στο 48'. Διαστάσεις θριάμβου χάρισε στην Μπριζ ο Σκόρας στο 71'.

Λιλ - Στουρμ Γκρατς 1-1

Η Λιλ είχε κάνε γερή παρακαταθήκη από το ματς της Αυστρίας, όταν είχε νικήσει με 3-0 τη Στουρμ Γκρατς και στη ρεβάνς της Γαλλίας προκρίθηκε στα προημιτελικά του Conference League, όντας... συμβιβασμένη με το 1-1. Πρώτη φορά στην ιστορία τους οι Λιλουά θα αγωνιστούν στη φάση των «8» μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στο 44ο λεπτό ο Σάντος έκανε ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα, καθώς σκόραρε με σουτ για το 1-0. Η απάντηση της Στουρμ Γκρατς ήταν άμεση, καθώς στο 45’ ο Βούθριχ με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Χορβάτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός και το «Χ» έμεινε μέχρι το φινάλε.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα