Ολυμπιακός: Εξωπραγματικός Ποντένσε, ένα γκολ και δύο ασίστ στο πρώτο ημίχρονο (vids)

Ολυμπιακός: Εξωπραγματικός Ποντένσε, ένα γκολ και δύο ασίστ στο πρώτο ημίχρονο (vids)

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Ολυμπιακός προηγείται 3-0 της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην ανάπαυλα του αγώνα της Σερβίας, όπου ο Ποντένσε έχει... σμπαραλιάσει την αντίπαλη άμυνα.

Κάτι από «τρένο» θυμίζει ο Ολυμπιακός στη Σερβία και ήδη από το πρώτο ημίχρονο «ισοφάρισε» το σκορ του πρώτου αγώνα του με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου και έχασε 4-1.

Ομως οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν στην ανάπαυλα της ρεβάνς με αέρα τριών τερμάτων, καθώς προηγούνται 3-0 και ο Ποντένσε κάνει... ματσάρα!

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έκανε το 1-0, έδωσε τις ασίστ σε Φορτούνη και Ελ Καμπί για το 0-2 και το 0-3 αντίστοιχα, ενώ παράλληλα «έφτιαξε» ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία του club.


*Στο 10' άνοιξε το σκορ, όταν και βρέθηκε μέσα στο «κουτί» και παρότι δεν είχε καλή ισορροπία κατάφερε να στείλει την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα.

*Στο 25' μετά από εντυπωσιακή συνεργασία του με τον Ορτέγα, ο δεύτερος έκανε το γύρισμα και ο Ελ Καμπί από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον Μισπάτι, που έκανε μία δύσκολη επέμβαση.

*Στο 36' έκλεψε την μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και έπαιξε άμεσα για τον Φορτούνη, που διέσχισε όλο το γήπεδο και πλάσαρε εύστοχα για το 0-2.

*Στο 45'+3' έκανε εξαιρετική σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Ελ Καμπί από κοντά έκανε το 0-3 και «ισοφάρισε» το σκορ του πρώτου αγώνα.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα