Γιακίροβιτς: «Είχαμε πρόβλημα με στατικές φάσεις και κατοχή της μπάλας»

Newsroom
Ο Γιακίροβιτς

bet365

Ο τεχνικός της Ντινάμο, Σεργκέι Γιακίροβιτς στάθηκε στο πρόβλημα που είχαν οι παίκτες του στις στατικές φάσις και στην κατοχή της μπάλας με συνέπεια να ηττηθούν με 5-1 από τον ΠΑΟΚ.

Ένας σαρωτικός ΠΑΟΚ διέλυσε με 5-1 την Ντινάμο Ζάγκρεμπ παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Conference League. Ο τεχικός των Κροατών, Σεργκέι Γιακίροβιτς μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής: «Δεν ζητήσαμε την μπάλα έχω την αίσθηση όσο θα έπρεπε. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο από την αρχή του παιχνιδιού, αμύνθηκε καλά στο Ζάγκρεμπ και εδώ έκαναν το ίδιο, παρ' όλο που είχαμε την πίεση του ΠΑΟΚ τα πήγαμε καλά κατά διαστήματα, όμως είχαμε πρόβλημα με τις στατικές φάσεις και την κατοχή μπάλας. Δεν ξέρω αν επηρεάστηκαν από την ατμόσφαιρα, πρέπει να ρωτήσουμε τους παίκτες. Δυστυχώς, βοηθήσαμε τον ΠΑΟΚ να μπει στην διεκδίκηση της πρόκρισης.

Χρειάστηκε να αλλάξουμε πολλά πράγματα στο ημίχρονο. Στο 48’ πετύχαμε γκολ, ήταν σε καλό σημείο, θέλαμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε εξαιρετική δουλειά. Κάθε ήττα είναι δύσκολη, κάθε παιχνίδι νιώθεις άσχημα, δεν είναι παράξενο που νιώθουν απογοητευμένοι οι παίκτες. Απ΄ την άλλη πρέπει να είμαστε περήφανοι που φτάσαμε ως εδώ».

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα