Στον «αέρα» η Τούμπα, παίκτες και κόσμος πανηγύρισαν την τεράστια πρόκριση (vid)

Newsroom
ΠΑΟΚ

bet365

Με το που τελείωσε το παιχνίδι με την Ντινάμο, όλη η Τούμπα «σηκώθηκε στον αέρα», με τους παίκτες του ΠΑΟΚ και τον κόσμο να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την τεράστια πρόκριση στα προημιτελικά του Conferene League.

Έχοντας χάσει με 2-0 από την Ντινάμο στην Κροατία, η υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League για τον ΠΑΟΚ, φαινόταν δύσκολη. Στην «καυτή» όμως Τούμπα οι «ασπρόμαυροι» πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση επικράτησαν με το εμφατικό 5-1 παίρνοντας πανηγυρικά το εισιτήριο για τους «8».

Μια τέτοια πρόκριση δεν γινόταν να μην πανηγυριστεί όπως της άξιζε. Με το που ολοκληρώθηκε το παιχνίδι, όλη η Τούμπα «σηκώθηκε στον αέρα». Παίκτες και κόσμος γλέντησαν αυτό το σπουδαίο 5-1 με τους ποδοσφαιριστές να πηγαίνουν μπροστά στην Θύρα 4 και να χορεύουν στους ρυθμούς συνθημάτων από τους οπαδούς. Συνθήματα που τραγουδούσαν όλοι όσοι τυχεροί βρέθηκαν στο γήπεδο και είδαν να γράφεται ιστορία.

Το όνομα που ακούστηκε περισσότερο από κάθε άλλο ήταν αυτό του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τους φίλους του ΠΑΟΚ να αποθεώνουν τον Ρουμάνο τεχνικό και αυτός να δείχνει πόσο το χαίρεται. Και πως να μην το χαίρεται όταν η ομάδα του με εντυπωσιακή εμφάνιση διέλυσε την Ντινάμο και έκανε την μεγαλύτερη ανατροπή της ιστορίας της;

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα