Βραδινή βόλτα στο Ζάγκρεμπ πριν το Ντιναμό - ΠΑΟΚ! (vid)

Newsroom
Βραδινή βόλτα στο Ζάγκρεμπ πριν το Ντιναμό - ΠΑΟΚ!

bet365

Οι Μιχάλης Τσόχος και Σταύρος Σουντουλίδης κάνουν μια βραδινή βόλτα στους δρόμους του Ζάγκρεμπ και μιλούν για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό, ένα 24ωρο πριν το πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Europa Conference League.

Η αστυνομία που είναι παντού στο Ζάγκρεμπ, οι ταξιτζήδες που ξέρουν τα... πάντα και ο ΠΑΟΚ που βρίσκεται στην Κροατία για ένα αποτέλεσμα που θα του κάνει τη ζωή πιο εύκολη στον επαναληπτικό της Τούμπας.

Οι Μιχάλης Τσόχος και Σταύρος Σουντουλίδης βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Κροατίας για λογαριασμό του gazzetta.gr κι ένα 24ωρο πριν το πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Europa Conference League ανάμεσα στην Ντιναμό και τον ΠΑΟΚ, κάνουν μια βραδινή βόλτα στο Ζάγκρεμπ και συζητούν για το τι περιμένουμε να δούμε από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στο... απαρχαιωμένο «Μάξιμιρ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα