Οριστικά χωρίς Σαμάτα στο Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ

Ο Αλί Σαμάτα

bet365

Χωρίς τον Αλί Σαμάτα θα αντιμετωπίσει την Ντινάμο Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ, με τον Τανζανό επιθετικό να μην ξεπερνά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Εκτός και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Την τελευταία του προπόνηση εν' όψει το αγώνα της Πέμπτης με την Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ για τους «16» του Conference League έκανε ο ΠΑΟΚ και στην συνέχεια ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε γνωστή την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κροατία.

Εκτός τελικά έμεινε ο Αλί Σαμάτα που ήταν αμφίβολος, ενώ και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει μαζί του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Κοτάρσκι , Ταλιχμανίδης , Μοναστηρλής , Βιεϊρίνια , Ότο , Παναγιώτου, Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Μπάμπα , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Τζίμας .

Η αποστολή αναχώρησε χωρίς προβλήματα για το Ζάγκρεμπ. Δείτε φωτογραφίες από τον επίσημο λογαριασμό του ΠΑΟΚ στο twitter.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα