Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Γλίτωσε τα χειρότερα στο 90+4', πριν τον ΠΑΟΚ

Ιάσονας Θεριός
Ο Γιόσιπ Μίσιτς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ

bet365

Λίγες μέρες πριν υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ για το Conference League, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ - που δεν έκανε rotation - τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Όσιγιεκ και μπόρεσε να σώσει τον βαθμό (1-1) στο φινάλε του αγώνα.

Γλίτωσε τα χειρότερα αλλά όχι και την γκέλα η Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Μερικές ημέρες πριν την κρίσιμη «μάχη» της απέναντι στον ΠΑΟΚ, η ομάδα του Γιακίροβιτς τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Όσιγιεκ, αλλά κατάφερε εν τέλει να σώσει τον βαθμό στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και να πάρει την ισοπαλία 1-1. Έτσι, έχασε έδαφος στην κούρσα του τίτλου και παρέμεινε στο -5 από την πρωτοπόρο Ριέκα, έχοντας πάντως ένα ματς λιγότερο.

Ο Βόσνιος κόουτς πάντως δεν προχώρησε σε αλλαγές και επέλεξε τους κατά κανόνα «βασικούς» του στην αρχική ενδεκάδα της Ντινάμο. Ο Μπούκβιτς άνοιξε το σκορ στο 26', η Ζάγκρεμπ πίεσε και δικαιώθηκε στο 90+4' με σκόρερ τον Κουλένοβιτς.

Η ενδεκάδα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Νέβιστιτς, Ριστόφσκι, Μπερνάουερ (81' Κουλένοβιτς), Κατρίν, Πέρκοβιτς, Σούτσιτς (58' Αντέμι), Μίσιτς (81' Χαλίλοβιτς), Κανέκο (58' Σπίκιτς), Μπατούρινα, Χότζα (69' Μπρόντιτς), Πέτκοβιτς

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα