Ο Άγιαξ γλίτωσε το... σοκ στο 90'+7'!

Newsroom
Αγιαξ

bet365

Ο Άγιαξ με δυο γκολ στις καθυστερήσεις απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία 2-2 από την Μπόντο και γλίτωσε το σοκ. Μεγάλο διπλό η Ντιναμό Ζάγκρεμπ κόντρα στην Μπέτις.

Άγιαξ - Μπόντο 2-2

Η Μπόντο βρέθηκε μια ανάσα από ένα μεγάλο διπλό στην Ολλανδία, ωστόσο... λύγισε στις καθυστερήσεις και παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στον Άγιαξ. Ο Αίαντας ήταν κάκιστος στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, υπέπεσε σε πολλά λάθη, ωστόσο σε επτά λεπτά έφερε τα πάνω - κάτω κι έμεινε ολοζώντανος στη μάχη της πρόκρισης. Οι Νορβηγοί ήταν τρομερά κυνικοί και με τρομερές αντεπιθέσεις έβαλαν δύσκολα στον Άγιαξ. Στο 16' και στο 64' με τον 22χρονο μέσο Άλμπερτ Γκρονμπάεκ βρήκαν δίχτυα και προηγήθηκαν με 2-0. Ο Άγιαξ προσπάθησε να... σώσει ότι μπορούσε στο φινάλε και τα κατάφερε. Αρχικά μείωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με το εύστοχο πέναλτι του Φαν ντεν Μπούμεν -σε μία φάση που αντίκρισε την απευθείας κοκκινη ο Μπιόρτουφτ της Μπόντο/Γκλιμτ και θα χάσει τη ρεβάνς- και στη συνέχεια ισοφάρισε στο 90'+7' με εξαιρετικό πλασέ του Μπεργκίς, διαμορφώνοντας το 2-2.

Μπέτις - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0-1

Σημαντικό διπλό για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, επικράτησε 1-0 της Μπέτις κι έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους «16» του Conference League. Oι Κροάτες ήταν εξαιρετικοί στο ανασταλτικό κομμάτι, δεν άφησαν τους γηπεδούχους να κυριαρχήσουν και κατάφεραν στο 76' με πέναλτι του Πέτκοβιτς να νικήσουν 1-0. Η Μπέτις πίεσε, αλλά δεν είχε την ουσία για να πετύχει κάτι περισσότερο.

Προβάδισμα η Μακάμπι Χάιφα

Στο «Bozsik Aréna» της Βουδαπέστης, η η Μακάμπι Χάιφα πήρε προβαδισμα απέναντι στην Γάνδη, νικώντας με 1-0. Οι Ισραηλινοί ήταν καλύτεροι, είχαν ουσία και χάρη στο υπέροχο γκολ του Πιερό στο 65' πήραν το προβάδισμα για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα αναδείχθηκε το ματς της Σερβέτ με τη Λουντογκόρετς. Οι Ελβετοί ήταν καλύτεροι, χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν δίχτυα.

Conference League: Τεσσάρα η Στουρμ, έχασε την ευκαιρία η Άιντραχτ (vid)

Τα αποτελέσματα των Play-offs του Conference League


Στουρμ Γκρατς - Σλόβαν Μπρατισλάβας 4-1

Σεντ Ζιλουάζ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-2

Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος 1-0

Μόλντε - Λέγκια Βαρσοβίας 3-2

Σερβέτ - Λουντογκόρετς 0-0

Μπέτις - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0-1

Άγιαξ - Μπόντο Γκλιμτ 2-2

Μακάμπι Χάιφα -Γάνδη 1-0

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα