Ολυμπιακός: Οι παίκτες που βγήκαν off από την ευρωπαϊκή λίστα του και η μη διαθεσιμότητα του Ζέλσον

Ο Μπιελ

bet365

Οκτώ ποδοσφαιριστές τον αριθμό βγήκαν εκτός από τη λίστα της Ευρώπης στην ομάδα του Ολυμπιακού, καθότι είτε αποχώρησαν εντελώς από την ομάδα είτε έφυγαν ως δανεικοί.

Από την προηγούμενη λίστα της Ευρώπης στον Ολυμπιακό που είχε δοθεί τον Σεπτέμβριο λείπουν πλέον αρκετά ονόματα. Για την ακρίβεια οκτώ τον αριθμό που αφορούν αρκετές θέσεις.

Σε σχέση με την άμυνα εκτός τέθηκαν οι Ανδρούτσος, Φρέιρε και Πορόζο, εκ των οποίων για τον Αργεντίνο και τον στόπερ από το Εκουαδόρ υπήρξε διακοπή δανεισμού. Ως προς τον άξονα και τους μεσοεπιθετικούς εκτός της α' ομάδας τέθηκε ο Μαντί Καμαρά και αποχώρησαν με διακοπή δανεισμού οι Σκάρπα και Σολμπάκεν.

Από τους επιθετικογενείς και επιθετικούς της λίστας εκτός είναι και ο Βρουσάι που έφυγε ως δανεικός (στη Ρίο Άβε) αλλά και ο Μπιελ που και εκείνος πήγε με δανεισμό στη Γερμανία (Άουγκσμπουργκ). Η απώλεια για τον Ολυμπιακό σε σχέση με τους παίκτες του υπάρχοντος δυναμικού είναι αυτή του Ζέλσον Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος διεθνής λόγω του τραυματισμού του δεν θα είναι στη λίστα της Ευρώπης. Ως γνωστόν πάντως στη λίστα της Ευρώπης μπήκαν ως 3 αλλαγές οι Κάρμο, Ορτα και Τσικίνιο. Θυμίζουμε τη λίστα των Πειραιωτών όπως ήταν πριν τις αποχωρήσεις (με αστερίσκο οι παίκτες που έφυγαν ή είναι εκτός):

Τερματοφύλακες:

Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Κώστας Τζολάκης
Αθανάσιος Παπαδούδης

Αμυντικοί:

Θανάσης Ανδρούτσος*
Νίκολας Φρέιρε*
Κίνι
Ροντινέι
Φρανσίσκο Ορτέγα
Τζάκσον Πορόζο*
Ομάρ Ρίτσαρντς
Πέτρος Μπαγκαλιάνης
Παναγιώτης Ρέτσος
Απόστολος Αποστολόπουλος
Ανδρέας Ντόι

Μέσοι:

Μαντί Καμαρά*
Βιθέντε Ιμπόρα
Γκουστάβο Σκάρπα*
Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος
Ζοάο Καρβάλιο
Σαντιάγκο Έσε
Κώστας Φορτούνης
Χρήστος Λιάτσος
Αναστάσιος Σαπουντζής
Όλα Σολμπάκεν*

Επιθετικοί:

Αγιούμπ Ελ Καμπί
Γιουσέφ Ελ Αραμπί
Αλγκασίμ Μπα
Μάριος Βρουσάι*
Γιώργος Μασούρας
Πεπ Μπιέλ*
Αναστάσιος Τσέλιος
Γιάννης Καρακούτης
Ντάνιελ Ποντένσε
Στέφαν Γιόβετιτς

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα