Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Χωρίς τον Γκέτσε κόντρα στον ΠΑΟΚ

Newsroom
gotze_eintracht

bet365

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα χωρίς να μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια αυτή ο Μάριο Γκέτσε, που έμεινε εκτός αποστολής.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ανακοίνωσε την αποστολή της για το παιχνίδι της Πέμπτης (05/10-22:00) με τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League, με τον Ντίνο Τοπμέλερ να αφήνει εκτός τον Μάριο Γκέτσε, αφού έγινε πατέρας κι έτσι εξασφάλισε ειδική άδεια για να παραμείνει στην Γερμανία.

Εκτός βρέθηκε και ο Αλάριο, ο οποίος είναι τραυματίας, αλλά και ο Μαξ, όμως θα ακολουθήσουν την ομάδα κάνοντας εκεί κανονικά το πρόγραμμα της αποθεραπείας τους. Για την Ελλάδα δεν ταξίδεψε και ο εδώ και καιρό απών, Ρόντε.

Αναλυτικά η αποστολή της Άιντραχτ Φρανκφούρτης:

Τραπ, Γκραλ, Γκαουερ, Πάτσο, Κοχ, Σμολτσιτς, Χασέμπε, Τσάντλερ, Μπούτα, Ενκουνκου, Τούτα, Μπάουμ, Γιακιτς, Σαΐμπι, Σκίρι, Λάρσον, Εντιμπέ, Ααρονσόν, Κνάουφ, Μαρμούς, Ενγκάνκαμ, Χάουγκε, Φέρρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα