Ο ΠΑΟΚ «πετάει» για Εδιμβούργο χωρίς Σαμάτα, αλλά με Τσιγγάρα!

Ο ΠΑΟΚ «πετάει» για Εδιμβούργο χωρίς Σαμάτα, αλλά με Τσιγγάρα!

ΠΑΟΚ: Χωρίς Σαμάτα, αλλά με Τσιγγάρα στο Εδιμβούργο

bet365

To πρόβλημα με τη βίζα του Μάγκομεντ Οζντόεφ και η λειψανδρία στα χαφ υποχρέωσαν τον Ραζβάν Λουτσέσκου να συμπεριλάβει και τον τραυματία Χάρη Τσιγγάρα στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τη Σκοτία. Χωρίς Σαμάτα στο Εδιμβούργο.

Ένα κάρο ζητήματα καλείται να λύσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του πρώτου αγώνα των play-offs του UEFA Europa Confrerence League κόντρα στη Χαρτς. Ο τραυματισμός του Άλι Σαμάτα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, μπορεί τελικά να μην ήταν σοβαρός, ωστόσο η διπλή κάκωση σε αστράγαλο και γόνατο δεν του επιτρέπει να είναι 100% έτοιμος και στη διάθεση του προπονητή του, ο οποίος καταστρώνει τα σχέδια του με τον Μπράντον Τόμας στην κορυφή της επίθεσης.

Το μεγάλο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ δεν είναι ο φορ, αλλά η «μαύρη τρύπα» στη μεσαία γραμμή, όπου έχουν απομείνει, πλέον, ο Στέφαν Σβαμπ με τους νεαρούς Κυριάκο Γιαξή (πήρε χρόνο συμμετοχής με τον Αστέρα Τρίπολης) και Γιώργο Βρακά, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί ως οχτάρι.

Ο Χάρης Τσιγγάρας έχει μια θλάση στα πλευρά, ωστόσο το θέμα που προέκυψε με τη βίζα του Μάγκομεντ Οζντόεφ (μπήκε τυπικά στην αποστολή), υποχρέωσαν τον Λουτσέσκου να τον βάλει στην προπόνηση και να τον πάρει μαζί του στο Εδιμβούργο. Ο 23χρονος αμυντικός μέσος δεν είναι 100% έτοιμος, θα χρειαστεί να «σφίξει τα δόντια» και με την ανάλογη ιατρική αγωγή, ίσως, θα μπορέσει να αγωνιστεί κάποια λεπτά στο παιχνίδι της Πέμπτης (24/8).

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει σχετικά:

«O Άλι Σαμάτα συνέχισε να έχει ενοχλήσεις και δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα, ενώ ο Φιλίπε Σοάρες συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει και στον Μπάμπα που συμπλήρωσε κάρτες κι είναι τιμωρημένος.

Αναλυτικά η αποστολή του Δικεφάλου που θα μπει στο αεροπλάνο για Σκοτία αποτελείται από τους: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Σάστρε, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Γιαξή, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλια, Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς, Βρακά , Μπράντον, Τζίμα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα