Σβαμπ στα αποδυτήρια: «Θα βγούμε στο γήπεδο, θα παλέψουμε και θα προκριθούμε» (vid)

Σβαμπ στα αποδυτήρια: «Θα βγούμε στο γήπεδο, θα παλέψουμε και θα προκριθούμε» (vid)

Newsroom
...

bet365

Ο Σβαμπ είχε το περιβραχιόνιο στο ματς του ΠΑΟΚ με την Χάιντουκ και «ντόπαρε» τους συμπαίκτες του λίγο πριν τη σέντρα του ματς.

Την πρόκριση για τα play-offs του Conference League πήρε χθες (17/8) ο ΠΑΟΚ μετά το 3-0 επί της Χάιντουκ και η παρακάμερα της ομάδας αποτύπωσε, μεταξύ άλλων, την ομιλία του Σβαμπ στα αποδυτήρια.

Ο Αυστριακός μίλησε ως αρχηγός στους συμπαίκτες του και τους «ντόπαρε». «Παιδιά, να θυμάστε τα όσα έχουμε πει. Την τακτική μας. Να περάσουμε αυτόν τον γύρο. Είναι ακόμη ένας τελικός και είμαστε έτοιμοι γι' αυτό. Είμαστε επιθετικοί, έχουμε ομαδικό πνεύμα. Θυμηθείτε την προηγούμενη εβδομάδα και τα όσα πετύχαμε ως ομάδα. Και θα συνεχίσουμε, δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πούμε. Θα βγούμε στο γήπεδο, θα παλέψουμε και θα προκριθούμε στην επόμενη φάση. Πάμε παιδιά», τους είπε μεταξύ άλλων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα