Άρης: Ο Χουτεσιώτης δεν έχει παίξει ποτέ σε ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση!

Άρης: Ο Χουτεσιώτης δεν έχει παίξει ποτέ σε ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση!

Ο Χουτεσιώτης

bet365

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης είναι εξαιρετικά πιθανό να υπερασπιστεί την εστία του Άρη στον δεύτερο αγώνα με τη Ντινάμο Κιέβου στο Βουκουρέστι δίχως μέχρι στιγμής να έχει αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση!

Η έντονη αμφιβολία για τη συμμετοχή του Χουλιάν Κουέστα στον δεύτερο αγώνα με τη Ντινάμο Κιέβου, δημιουργεί μια μοναδική ευκαιρία για τον Λευτέρη Χουτεσιώτη καθώς στην πολύχρονη καριέρα του έχει περιοριστεί μόνο σε αγώνες εγχώριες διοργανώσεων. Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Άρη θα υποβληθεί σήμερα (16/8) σε μαγνητική τομογραφία και αναλόγως των αποτελεσμάτων θα παρθεί απόφαση για την παρουσία του στην αποστολή της ομάδας – αναχωρεί το μεσημέρι για το Βουκουρέστι – αλλά ακόμη κι αν συμπεριληφθεί σε αυτή, η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Κι αυτό διότι ταλαιπωρείται από διάστρεμμα το οποίο υπέστη στην προπόνηση της περασμένης Δευτέρας (14/8).

Κι έτσι ο Λευτέρης Χουτεσιώτης οφείλει να είναι σε ετοιμότητα καθώς το σενάριο της παρουσίας του στην 11αδα συγκεντρώνει συντριπτικές πιθανότητες. Εφόσον επιβεβαιωθεί, θα είναι η πρώτη συμμετοχή του σε ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση καθώς δεν είχε κάνει παιχνίδι στο διάστημα της παρουσίας του στον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια, εκτός συνόρων έχει αγωνιστεί μόνο με τα εθνικά συγκροτήματα U18, 19 και U21 και το τελευταίο του παιχνίδι ήταν κόντρα στην Ουγγαρία τον Οκτώβρη του 2016.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα