Ντιναμό Κιέβου - Άρης: Πού και πότε θα δείτε το ματς

Πού και πότε θα δείτε το Ντιναμό Κιέβου-Άρης

bet365

Με φόρα από τη νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Άρης αντιμετωπίζει την Ντιναμό Κιέβου στο Βουκουρέστι και στοχεύει στην πρόκριση στα play-offs του Conference League. Δείτε πού και πότε θα παρακολουθήσετε την αναμέτρηση.

Η ώρα της (πρό)κρισης πλησιάζει για τον Άρη, ο οποίο έφτιαξε την τύχη του με το πειστικό 1-0 επί της Ντιναμό Κιέβου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και καλείται να τελειώσει τη δουλειά απέναντι στους Ουκρανούς.

Με δεδομένη τη διεξαγωγή της ρεβάνς σε ουδέτερη έδρα (Βουκουρέστι) λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανία, ο Άρης έχει διπλό αβαντάζ για να προστατέψει το υπέρ του προβάδισμα και να προκριθεί στα play-offs, για να διεκδικήσει μια τελευταία υπέρβαση πιθανότατα κόντρα στο βαρύ «χαρτί» που λέγεται Μπεσίκτας.

Ντιναμό Κιέβου - Άρης: Ώρα και κανάλι μετάδοσης

Το παιχνίδι στo «Giulesti Stadium» των 14.000 θεατών (έδρα της Ραπίντ Βουκουρεστίου) είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη, 17 Αυγούστου στις 20:00. Τηλεοπτικά θα μεταδοθεί από τα κανάλια Novasports και συγκεκριμένα το Novasports2. Παράλληλα θα μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις του ματς λεπτό προς λεπτό μέσα από το live του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα