Νάρεϊ: «Πάμε με αυτοπεποίθηση να ''χτυπήσουμε'' το παιχνίδι» (vid)

Newsroom
Νάρεϊ: «Πάμε με αυτοπεποίθηση να ''χτυπήσουμε'' το παιχνίδι» (vid)

bet365

Ο Κάλεντ Νάρεϊ μίλησε εκ μέρους των παικτών στην συνέντευξη Τύπου για τον εκτός έδρας αγώνα με την Χάιντουκ δίνοντας το... σύνθημα πως ο ΠΑΟΚ πάει να πάρει το παιχνίδι.

Ο Κάλεντ Νάρεϊ ήταν εκείνος που εδώσε το παρών από την πλευρά των παικτών στην συνέντευξη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Χάιντουκ στην Κροατία. Ο Γερμανός εξτρέμ του «δικεφάλου του βορρά» τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και θα μπουν στο γήπεδο την Πέμπτη (10/08-22:00) με μόνο στόχο να «χτυπήσουν» το ματς.

Ακόμη αναφέρθηκε στην κατάστασή του μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε λέγοντας πως σιγά σιγά επιστρέφει στην καλή του κατάσταση και ότι είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται με τους συμπαίκτες του και μπορεί πλέον και πάλι να βοηθήσει την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νάρεϊ στην συνέντευξη Τύπου:

Για την κατάσταση του:

«Καλημέρα σε όλους. Νιώθω πολύ καλά. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα. Όντως έμεινα έξω για περίπου 3,5 μήνες. Έχω επιστρέψει, ξεκίνησα και σιγά σιγά επιστρέφω στην καλή μου κατάσταση. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι με τα υπόλοιπα παιδιά και μπορώ να βοηθώ την ομάδα μου».

Για την έδρα της Χάιντουκ και το sold out των Κροατών:

«Νομίζω ότι είμαστε συνηθισμένη να παίζουμε σε τέτοιες συνθήκες. Γενικά όταν ο ΠΑΟΚ πάει εκτός έδρας βρίσκει καυτές έδρες. Είμαστε συνηθισμένοι από τέτοια γήπεδα. Αντιμετωπίζουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, σε καυτή ατμόσφαιρα και γενικά περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι».

Για τα «κλειδιά» του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι:

«Η Χάιντουκ είναι πολύ καλή ομάδα, την έχουμε αναλύσει. Έχει ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά και εμείς είμαστε καλά. Έχουμε προκριθεί από τον προηγούμενο γύρο και έχουμε αυτοπεποίθηση. Πάμε στην Κροατία όχι για ένα καλό αποτέλεσμα αλλά για την νίκη. Πάντα παίζουμε για τη νίκη».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα