ΠΑΟΚ: Αουγκούστο ο πρώτος «Ευρωπαίος» με δύο κόκκινες

ΠΑΟΚ: Αουγκούστο ο πρώτος «Ευρωπαίος» με δύο κόκκινες

Newsroom
...

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Ντάγκλας Αουγκούστο αποβλήθηκε στο Ισραήλ και έγινε ο πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ που αντίκρισε δύο κόκκινες στις εκτός των συνόρων διοργανώσεις.

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο είναι πλέον ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ΠΑΟΚ με δύο αποβολές σε ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Η πρώτη για τον Βραζιλιάνο χαφ ήταν στο περσινό εντός έδρας ματς με τη Λέφσκι Σόφιας (1-1), που του στέρησε την συμμετοχή στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Μπεϊτάρ.

Ο 26χρονος εξέτισε και επέστρεψε χθες (3/8) στην αναμέτρηση της Ιερουσαλήμ, όμως στο 40' αντίκρισε την κόκκινη κάρτα κάτι που σημαίνει ότι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα του «Δικεφάλου» κόντρα στην Χάιντουκ, την ερχόμενη Πέμπτη (10/8) στο Σπλιτ.

@Photo credits: eurokinissi
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα