Μπούργος: «Δεν θα κοιμηθώ το βράδυ αλλά νιώθω περήφανος για τους παίκτες μου»

Μπούργος: «Δεν θα κοιμηθώ το βράδυ αλλά νιώθω περήφανος για τους παίκτες μου»

Newsroom
Μπούργος: «Δεν θα κοιμηθώ το βράδυ αλλά νιώθω περήφανος για τους παίκτες μου»

bet365

Ο Χερμάν Μπούργος εξέφρασε την περηφάνια του για την αντίδραση της ομάδας του, τη στεναχώρια του για τον αποκλεισμό τονίζοντας ότι ο Άρης πρέπει να δουλέψει για να γίνει ομάδα και να ανεβάσει το επίπεδό του.

Ο Αργεντίνος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι θα περάσει μια νύχτα αγρυπνίας τονίζοντας ότι… «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου γιατί οι παίκτες μου έδωσαν και την ψυχή τους για να κερδίσουν και να πετύχουν την ανατροπή. Παίξαμε απέναντι σ’ ένα ισχυρό αντίπαλο κι έχει εμπειρία χρόνων σ’ αυτές τις διοργανώσεις. Εμείς πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα για να φτάσουμε στο επίπεδο του αντιπάλου μας», είπε και ρωτήθηκε για το τι σκέφθηκε μετά το 1-0.

«Σε αυτό το επίπεδο και ειδικά μετά το 1-0 οι σκέψεις του προπονητή αλλάζουν διαρκών. Είχα στο μυαλό μου ότι με αριθμητική υπεροχή θα μπορούσαμε να φτάσουμε στο 2-0 και στο 3-0 έχοντας τα ηνία του αγώνα. Ωστόσο, τα μικρά λάθη πληρώνονται ακριβά σε αυτό το επίπεδο και το λέω έχοντας προσωπική εμπειρία. Η Μακάμπι είναι διαρκώς πρωταθλήτρια και παίζει στην Ευρώπη κι εμείς προσπαθούμε να χτίσουμε μια ομάδα με πολλές προσθήκες για να φτάσουμε στο επίπεδό της. Έχω προσωπική εμπειρία έχοντας παίξει δύο τελικούς Champions League και δύο τελικούς Europa League. Πρέπει να δείξουμε υπομονή για να γίνουμε ομάδα. Να γνωριστούν οι παίκτες μεταξύ τους και να φτάσουμε στο επίπεδο των αντιπάλων μας».

Σε ερώτηση για το τι έφταιξε περισσότερο μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου αγώνα και ποια σκέψη θα στριφογυρίζει στο μυαλό του απάντησε… «Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι να δουλέψει, να προσπαθήσει να αποκτήσει συνοχή γιατί υπάρχουν παίκτες οι οποίοι δεν ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία. Πρέπει να λύσουμε άμεσα τα προβλήματα και ουσιαστικά να χτίσουμε την ομάδα από την αρχή. Σε αυτό το υψηλό επίπεδο ακόμη κι ένα μικρό λάθος μπορεί να κοστίσει την πρόκριση».

Ρωτήθηκε για την παρουσία του κόσμου. «Είμαι πολύ συγκινημένος. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο αλλά θα πρέπει να γνωρίζει ότι οι παίκτες έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα