Σένκεφελντ: «Ο τερματοφύλακας μου έριξε γονατιά στην πλάτη, νομίζω ότι ήταν πέναλτι»

Σένκεφελντ: «Ο τερματοφύλακας μου έριξε γονατιά στην πλάτη, νομίζω ότι ήταν πέναλτι»

Newsroom
Σένκεφελντ: «Ο τερματοφύλακας μου έριξε γονατιά στην πλάτη, νομίζω ότι ήταν πέναλτι»

bet365

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ μετά τον αποκλεισμό από τη Σλάβια αναφέρθηκε στη φάση που ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι, στήριξε τον Καμπετσή για το λάθος του στο τέλος και ένιωσε περήφανος για την υποστήριξη από τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σένκεφελντ στην Cosmote TV:

Για το τι συνέβη στη φάση που ο Παναθηναϊκός φωνάζει για πέναλτι με πρωταγωνιστή τον ίδιο: «Νομίζω ότι ενώ είχα την μπάλα ο τερματοφύλακας μου έριξε γονατιά στην πλάτη και νομίζω πως ο διαιτητής θα έπρεπε να δει το πέναλτι. Είχαμε μιλήσει για το συγκεκριμένο παιχνίδι αφήνοντας τον κεντρικό οπισθοφύλακα ελεύθερο για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Το βασικό είναι να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες μας και στο πρώτο μέρος είχαμε μέχρι και πέντε κλασικές ευκαιρίες. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Μπορούμε όλοι μαζί να δουλεύουμε, να μιλάμε και να ξεπεράσουμε οποιαδήποτε απειλή. Έχουμε δρόμο, αλλά όλα τα πράγματα είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα λύσουμε και να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο».

Για το τι μπορούμε να περιμένουμε από τον Παναθηναϊκό: «Η ομάδα ανεβαίνει και πιστεύω πως όλοι μαζί με δουλειά μπορούμε να πάμε καλά και να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Αντιμετωπίζουμε τα πράγματα αντρίκεια σαν ομάδα και όπως πρέπει. Όλοι δείξαμε χαρακτήρα και τις δυνατότητές μας και όλοι έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο αυτό που έπρεπε. Θα ήθελα να προσθέσω πως θα είμαι δίπλα στους συμπαίκτες μου αν κάποιος κάνει κάποιο λάθος. Όλοι κάνουμε λάθη, όλοι είμαστε μαζί».

Για τον κόσμο που στήριξε τον Παναθηναϊκό: «Γι' αυτό παίζουμε ποδόσφαιρο. Οι φίλαθλοί μας είναι εξαιρετικοί. Το συναίσθημα αυτό δεν πρέπει να χαθεί. Αυτό θέλω να έχουμε κάθε βδομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει εξαιρετικούς φιλάθλους και είμαι πολύ περήφανος γι' αυτό».

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα