Χόλες: «Το χορτάρι της Λεωφόρου είναι περίεργο»

Newsroom
Χόλες: «Το χορτάρι της Λεωφόρου είναι περίεργο»

bet365

Ο μέσος της Σλάβια Πράγας, Τόμας Χόλες, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό (11/8 – 20:30) και στάθηκε στις αντίξοες καιρικές συνθήκες και στο περίεργο χορτάρι του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς για τον Γ' προκριματικό γύρο του Conference League κόντρα στον Παναθηναϊκό (11/8 – 20:30) στη Λεωφόρο μίλησαν τόσο ο τεχνικός της Σλάβια Πράγας, Γίντριχ Τρπισόφσκι, όσο και ο ποδοσφαιριστής, Τόμας Χόλες. O διεθνής Τσέχος αμυντικός χαφ αναφέρθηκε στη ζέστη της Αθήνας αλλά και στο περίεργο χορτάρι του «Απόστολος Νικολαΐδης», σε μια δήλωση... αλά Κλοπ.

Οι δηλώσεις του Χόλες:

Για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου: «Το χορτάρι είναι περίεργο, έχω παίξει σε παρόμοια στην Κύπρο. Θα χρειαστεί μπόλικο νερό, αλλιώς θα είναι αργός ο αγωνιστικός χώρος».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας, έχουμε 2-0 προβάδισμα. Έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα, όμως δε θέλω να σχολιάσω με ποσοστά. Πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και να τελειώσουμε αύριο την πρόκριση».

Για το εάν μπορούν οι παίκτες της Σλάβια να προετοιμαστούν για την ατμόσφαιρα: «Δεν μπορείς να προετοιμαστείς γι' αυτό. Παίξαμε ανάλογα ματς την περασμένη σεζόν, έχουμε αποκτήσει εμπειρία. Όταν θα βρεθούμε υπό πίεση και το γήπεδο θα φωνάζει, είναι δύσκολο. Όπως τότε στη Φέγενορντ. Όλοι πρέπει να προετοιμάσουν στο κεφάλι τους το γεγονός, να ετοιμάσουν τους εαυτούς τους».

Για τη ζέστη της Αθήνας: «Ο καιρός είναι παρόμοιος με αυτόν που αντιμετωπίσαμε στο Γιβραλτάρ. Κάνει ζέστη, το καλό είναι πως θα παίξουμε βράδυ. Ο ήλιος έλαμπε στο ματς με τη Σεντ Τζόσεφς σε όλο το ματς. Ελπίζω πως θα είναι καλύτερα εδώ λόγω της σέντρας που είναι αργά. Η ζέστη δημιουργεί σωματικές απαιτήσεις, αλλά νομίζω είμαστε έτοιμοι».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα