Κλέιμαν: «Δεν περίμενα την κυριαρχία της Μακάμπι στο ματς με τον Άρη»

Newsroom
Κλέιμαν: «Δεν περίμενα την κυριαρχία της Μακάμπι στο ματς με τον Άρη»

bet365

Ο Ισραηλινός τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν μίλησε για το ζευγάρι της Μακάμπι με τον Άρη στο Conference League, αλλά και για τη νέα σεζόν με την ομάδα της Μαγνησίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπόρις Κλέιμαν στον Metropolis 95,5:

Για την προετοιμασία του Βόλου: «Είμαστε σε φάση προετοιμασίας, έχουν έρθει ποιοτικοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα και δίνουμε αυτή την περίοδο φιλικά παιχνίδια ώστε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του Πρωταθλήματος».

Για τη μεταγραφή του Ματίγια: «Ο Χαβιέ μας έδειξε από την πρώτη στιγμή την ποιότητά του και εμείς ως ομάδα κάνουμε τα πάντα για να προσαρμοστεί στα δεδομένα του συλλόγου».

Για το Μακάμπι-Άρης: «Εγώ είχα πει σε ένα ραδιόφωνο του Ισραήλ πριν από το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων ότι θα είναι ένα ισορροπημένο ματς. Η Μακάμπι κυριάρχησε, ο Άρης είχε την ευκαιρία στο τέλος να σκοράρει, αλλά δεν περίμενα αυτή την κυριαρχία της Μακάμπι.

Αυτό που μου έδειξε η Μακάμπι ήταν ότι από το πρώτο δευτερόλεπτο είχε αυτοπεποίθηση και ήθελε να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα, ο επαναληπτικός θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Και οι δύο ομάδες είναι καλές και έμπειρες. Η Μακάμπι θα πάει σε αργό τέμπο στη ρεβάνς και τα πρώτα τριάντα λεπτά θα δείξουν που οδεύει το παιχνίδι στο Βικελίδης. Δεν θα με προκαλέσει έκπληξη αν κλειδώσει το παιχνίδι η Μακάμπι.

Ο Κουέστα είναι πιο έμπειρος από τον Πέρετζ. Ο Πέρετζ είναι η μεγάλη ελπίδα για το ποδόσφαιρο στο Ισραήλ και προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά. Ο Πέρετζ είναι ένας ήρεμος τερματοφύλακας και δεν βγάζει πίεση παρότι στο Ισραήλ οι αγώνες γίνονται με 25 και 30.000 κόσμο στις εξέδρες».

Για τον Ζάχαβι: «Ο Ζάχαβι είναι ένας απίστευτος παίκτης και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Είναι ένας θρύλος όχι μόνο για την Μακάμπι, αλλά για όλο το ποδόσφαιρο του Ισραήλ. Είναι ο λόγος που η Μακάμπι πούλησε τόσα εισιτήρια διαρκείας φέτος».

Για τον Φαν Βέερτ: «Ο Φαν Βέερτ εκτός από συμπαίκτης είναι και πολύ καλός μου φίλος. Πίστευα ότι θα φύγει, παρότι είχε κάποιες προτάσεις προτίμησε να παραμείνει στον Βόλο γιατί περνάει καλά εδώ και είμαστε όλοι χαρούμενοι που θα είναι και φέτος στον σύλλογο».

Για τον Οεντραόγκο: «Από την πρώτη προπόνηση κατάλαβα την ποιότητά του, βλέπει γήπεδο. Τον βοηθάει το γεγονός ότι έχουμε προπονητή που μιλάει γαλλικά. Είναι ήρεμος χαρακτήρας και παίκτης».

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα