Λούκας Σάσα: «Πώς έχασα την ευκαιρία να ξαναπαίξω στο Bloomfield;»

Newsroom
Λούκας Σάσα: «Πώς έχασα την ευκαιρία να ξαναπαίξω στο Bloomfield;»

bet365

Ο Λούκας Σάσα παραχώρησε συνέντευξη στα ισραηλινά media ενόψει των αγώνων του Άρη με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και στάθηκε στην όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο Bloomfield Stadium.

Απόψε (4/8, 20:00) θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας μεταξύ της Μακάμπι και του Άρη στο Τελ Αβίβ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League και ο Λούκας Σάσα (μιλώντας στα ισραηλινά media) τα έβαλε με τον εαυτό του λέγοντας ότι… «πώς έχασα την ευκαιρία να ξαναπαίξω στο Bloomfield; Αν το ήξερα νωρίτερα, δεν θα έφευγα από τον Άρη. Πέρασα τρία χρόνια στον Άρη και ευχαριστήθηκα την κάθε στιγμή. Ο Άρης ήθελε να με κρατήσει αλλά αποφάσισα να επιστρέψω στο σπίτι μου στη Βραζιλία».

Ο Βραζιλιάνος μέσος αγωνίστηκε για δύο χρόνια (2013-15) στη Χαποέλ Τελ Αβίβ ρωτήθηκε για το αν υπάρχει φαβορί σ’ αυτό το ζευγάρι. «Δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Ο Άρης άλλαξε αρκετά σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Και η Μακάμπι είναι πάντα μια σκληρή ομάδα. Θα γίνουν δύο παιχνίδια υψηλής έντασης και ρυθμού. Θυμάμαι ακόμη τις στιγμές που έζησα με αντίπαλο τη Μακάμπι και κυρίως το ντέρμπι που κερδίσαμε με 1-2», είπε και στάθηκε στον Εράν Ζάχαβι υποστηρίζοντας ότι… «είναι ένα φανταστικός παίκτης, δεν ξέρω όμως σε τι κατάσταση είναι μετά τον τραυματισμό του».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα