Πέρεθ: «Δεν έχουμε την εμπειρία της Σλάβια, αλλά έχουμε όρεξη και θέληση»

Πέρεθ: «Δεν έχουμε την εμπειρία της Σλάβια, αλλά έχουμε όρεξη και θέληση»

bet365

Στην όρεξη και θέληση που έχουν όλοι στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Ρούμπεν Πέρεθ, επισημαίνοντας πως σίγουρα η Σλάβια έχει μεγαλύτερη εμπειρία στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια τα τελευταία χρόνια. ΠΡΑΓΑ, αποστολή: Κωνσταντίνος Κωλαϊτης.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια, με τους «πράσινους» να φιλοξενούνται από τη Σλάβια στην Πράγα. Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, τους παίκτες του «τριφυλλιού» εκπροσώπησε ο Ρούμπεν Πέρεθ αναφέροντας τα εξής: «Εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα η ομάδα δεν είχε βγει στην Ευρώπη. Πάμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία που είχαμε την περασμένη σεζόν. Είναι σημαντικός αγώνας για τους παίκτες. Ξέρουμε ότι τον περιμένουν επίσης οι φίλαθλοί μας με μεγάλο ενδιαφέρον, όμως, θα είναι ένας δύσκολος αγώνας».

Για την εμπειρία της Ευρώπης: «Για όλους αποτελεί κάτι καινούριο. Ενδεχομένως να μην έχουμε όλοι την εμπειρία της Σλάβια. Όμως έχουμε όρεξη και θέληση. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Επαναλαμβάνω, ερχόμαστε με μεγάλη θέληση. Είναι σημαντικό ματς για την ιστορία μας».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα