Μπούργος: «Ήρθαμε για να κερδίσουμε»

Μπούργος: «Ήρθαμε για να κερδίσουμε»

Newsroom
Μπούργος: «Ήρθαμε για να κερδίσουμε»

bet365

Ο Χερμάν Μπούργος μοίρασε τις πιθανότητες πρόκρισης μεταξύ του Άρη και της Μακάμπι Τελ Αβίβ και ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα παραταχθεί για να κερδίσει το πρώτο παιχνίδι.

Ο Αργεντίνος τεχνικός του Άρη δεν θέλησε να πει πολλά στη συνέντευξη Τύπου που προηγήθηκε της προπόνησης του Άρη. «Η Μακάμπι είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά εμείς ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε», είπε και όπως συνηθίζει δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του αναφορικά με το σχήμα και τα πρόσωπα καθώς στη σχετική ερώτηση είπε ότι… «θα το διαπιστώσετε αύριο».

Ο Χερμάν Μπούργος ρωτήθηκε για το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας του. «Είμαστε πάντα έτοιμοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Για μας ο τρόπος προσέγγισης των αγώνων δεν αλλάζει. Ο,τι κάνουμε μέχρι σήμερα θα κάνουμε και στο παιχνίδι με τη Μακάμπι».

Ρωτήθηκε για τη Μακάμπι και απάντησε ότι… «πάντα σκέφτομαι την ομάδα μου και πώς πρέπει να λειτουργήσει. Εκεί επικεντρώνονται, εκεί είναι η σκέψη μου και το πώς μπορεί να πετύχει αυτό που θέλει». Ο Αργεντίνος τεχνικός μοίρασε τις πιθανότητες πρόκρισης υποστηρίζοντας ότι «είναι 50-50», ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν εκτιμά ότι μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη του αγώνα η νίκη της Μακάμπι Χάιφα επί του Ολυμπιακού απάντησε: «Δεν είδα τη Μακάμπι Χάιφα παρά μόνο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ την οποία θα αντιμετωπίσουμε».

Οι Ισραηλινοί δημοσιογράφοι ζήτησαν ένα γενικότερο σχόλιο για τις μέχρι στιγμής μεταγραφικές κινήσεις του Άρη και κυρίως για τον Ζερβίνιο και τον Μάνου Γκαρθία. «Μιλάω πάντα για την ομάδα και ποτέ δεν στέκομαι μεμονωμένα σ’ έναν ποδοσφαιριστή», είπε.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα