Αρης: Με Πάλμα, Γκρέι η 11άδα κόντρα στην Γκόμελ

Αρης: Με Πάλμα, Γκρέι η 11άδα κόντρα στην Γκόμελ

Newsroom
Αρης: Με Πάλμα, Γκρέι η 11άδα κόντρα στην Γκόμελ

bet365

Ο Αρης θα ξεκινήσει με 4-4-2 και το δεύτερο παιχνίδι του κόντρα στην Γκόμελ, όπου και τυπικά θα... κλειδώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League.

Ο δεύτερος αγώνας του Άρη με την Γκόμελ μάλλον έχει διαδικαστικό χαρακτήρα έπειτα από την ευρεία νίκη (5-1) της ελληνικής ομάδας στο πρώτο παιχνίδι. Γι’ αυτόν τον λόγο ο Χερμάν Μπούργος δεν απέφυγε τις αλλαγές καθώς προτίμησε τους Εμπακατά, Μαζικού στα αμυντικά άκρα ενώ στο κέντρο της άμυνας διατηρήθηκαν οι Φαμπιάνο, Μπράμπετς όπως και ο Χουλιάν Κουέστα κάτω από τα δοκάρια.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θεωρούταν δεδομένη η «παραμονή» του Σέικ Ντουκουρέ αλλά δίπλα του θα έχει τον Πάπε Σέικ Ντιόπ. Ο Ντάνιελ Μαντσίνι θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της επίθεσης, ο Ραφαέλ Καμάτσο στο αντίστοιχο αριστερό ενώ το δίδυμο στην κορυφή της επίθεσης παραμένει αυτό των Γκρέι, Πάλμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα