Α. Ζίβκοβιτς: «Το 200% για την πρόκριση, δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ»!

Α. Ζίβκοβιτς: «Το 200% για την πρόκριση, δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ»!

Α. Ζίβκοβιτς: «Το 200% για την πρόκριση, δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ»!

bet365

Ο Άντρια Ζίβκοβιτς πιστεύει ότι ενωμένοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μπορούν να φτάσουν στην ανατροπή και την πρόκριση επί της Λέφσκι Σόφιας.

Με πολλές καλές ευρωπαϊκές στιγμές στο βιογραφικό του, ο Άντρια Ζίβκοβιτς είναι ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει τη σημασία τέτοιων αγώνων, όπως ο αυριανός κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας, που έχει πάρει το προβάδισμα για την πρόκριση μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός στάθηκε στην ενότητα και την αποφασιστικότητα που πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στο αυριανό παιχνίδι της Τούμπας.

Πιο αναλυτικά είπε:

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ στο αυριανό παιχνίδι για να πάρει την πρόκριση:

«Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο έχοντας πιο επιθετική σκέψη και στα δύο κομμάτια του γηπέδου. Να παίξουμε με τον δικό μας τρόπο. Να τον επιβάλλουμε. Να έχουμε μεγαλύτερο συνοχή και να επιβάλουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού, να παίξουμε έτσι όπως θέλουμε, αν το καταφέρουμε θα είμαστε αυτοί που θα προκριθούμε».

Για την ανησυχία του κόσμου μετά την εικόνα του πρώτου αγώνα:

«Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα σε σχέση με τη Μποέμιανς. Είμαστε επαγγελματίες. Ενωμένοι θα πετύχουμε τα πάντα. Δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε ποτέ. Θα παίξουμε από την αρχή μέχρι το τέλος με στόχο να πετύχουμε όσα περισσότερα γκολ μπορούμε και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο».

Για την εικόνα που του άφησε το πρώτο παιχνίδι και την αυριανή ρεβάνς:

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι στη Σόφια, ένα παιχνίδι που πρέπει να το ξεχάσουμε. Ξέρουμε ότι πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα και να παρουσιαστούμε από το [πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό όπως πρέπει για να πάρουμε την πρόκριση. Να είμαστε συγκεντρωμένοι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Είμαστε προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι να δώσουμε το 200% για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το πώς τους προετοίμασε ο Λουτσέσκου:

«Ο προπονητής μας έχει μιλήσει για την σημασία του αγώνα. Ειπώθηκαν σημαντικά πράγματα, τα οποία θέλω να τα κρατήσουμε εντός των αποδυτηρίων, αλλά όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο.
Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο, αλλά πρώτα πρέπει να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι».

Για τη δική του απόδοση στα ευρωπαϊκά ματς:

«Κάθε παίκτης είναι σημαντικός στην ομάδα, μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πράγματα».

Για τη φετινή σεζόν:

«Είμαστε επαγγελματίες, πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, βήμα, βήμα. Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, θα πρέπει να κοιτάξουμε το αυριανό παιχνίδι πρώτα».

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα