Παναθηναϊκός κλήρωση Conference League: Σλάβια Πράγας αλλά μετά... ισχυρός

Παναθηναϊκός κλήρωση Conference League: Σλάβια Πράγας αλλά μετά... ισχυρός

Παναθηναϊκός κλήρωση Conference League: Σλάβια Πράγας αλλά μετά... ισχυρός

bet365

Ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε με την Σλάβια Πράγας (εάν περάσει), ψάχνει την υπέρβαση, αλλά στις 2 Αυγούστου θα είναι ισχυρός στην κλήρωση των playoffs.

Δύσκολη η κλήρωση; Χωρίς αμφιβολία. Ο Παναθηναϊκός καλείται να κάνει άμεσα την ευρωπαϊκή του υπέρβαση, εάν θέλει να επιστρέψει σε ευρωπαϊκό όμιλο. Αυτό είναι το κακό νέο. Το καλό νέο είναι πώς αν την κάνει την υπέρβαση με την Σλάβια, θεωρητικά (γιατί πρακτικά θα το γνωρίζουμε στις 2 Αυγούστου) ο αντίπαλός του στα playoffs του Conference θα είναι μικρότερης δυναμικότητας από την τσέχικη ομάδα. Κι αυτό γιατί θα μπει στην κλήρωση με το ranking της Σλάβια, άρα θα είναι στους ισχυρούς. Σημαντική προϋπόθεση βεβαίως η Σλάβια Πράγας να αποκλείσει την Σεντ Ζοζέφς από το Γιβραλτάρ! Γιατί εάν γίνει η τεράστια έκπληξη και η Σλάβια αποκλειστεί ναι μεν ο Παναθηναϊκός θα έχει ευκολότερο αντίπαλο στον 3ο προκριματικό, αλλά θα μπει ως ανίσχυρος στην κλήρωση στις 2 Αυγούστου.

Βεβαίως η κληρωτίδα θα μπορούσε να είναι λίγο... καλύτερη με τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό γιατί θα μπορούσε να κληρωθεί είτε με την Ζόρια (πάλι θα έμπαινε στους ισχυρούς μετά), είτε με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (ιδιο σενάριο). Οι πράσινοι λοιπόν καλούνται στις 4 και στις 11 Αυγούστου να κάνουν άμεσα την ευρωπαϊκή τους υπέρβαση, αλλιώς η επιστροφή στην Ευρώπη θα τελειώσει νωρίς.

Πότε θα γίνουν οι αγώνες του Παναθηναϊκού

  • Πρώτος αγώνας:4 Αυγούστου στην Πράγα (εάν προκριθεί η Σλάβια Πράγας)
  • Ρεβάνς: 11 Αυγούστου στην «Λεωφόρο Αλεξάνδρας»

Οι σημαντικές ημερομηνίες των προκριματικών του Conference League

  • 2 Αυγούστου: Κλήρωση των playoffs
  • 4 Αυγούστου: Πρώτοι αγώνες του 3ου προκριματικού
  • 11 Αυγούστου: Ρεβάνς του 3ου προκριματικού
  • 18 Αυγούστου: Πρώτοι αγώνες των playoffs
  • 25 Αυγούστου: Ρεβάνς των playoffs
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα