Προπονητής Λέφσκι: «Ο ΠΑΟΚ ήταν η πιο δύσκολη κλήρωση, θαύμα αν τον αποκλείσουμε»

Προπονητής Λέφσκι: «Ο ΠΑΟΚ ήταν η πιο δύσκολη κλήρωση, θαύμα αν τον αποκλείσουμε»

Προπονητής Λέφσκι: «Ο ΠΑΟΚ ήταν η πιο δύσκολη κλήρωση, θαύμα αν τον αποκλείσουμε»

bet365

Ο προπονητής της Λέφσκι Σόφιας, Στάνιμιρ Στοΐλοφ σε δηλώσεις του μετά την κλήρωση του δεύτερου γύρου των προκριματικών του Conference League και χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ως την πιο δύσκολη κλήρωση που θα μπορούσε να είχε η ομάδα του.

Τη Λέφσκι Σόφιας θα βρει στον δρόμο του ο ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League. Ο προπονητής των Βούλγαρων, Στάνιμιρ Στοΐλοφ σε δηλώσεις του μετά την κλήρωση τόνισε πως οι Θεσσαλονικείς ήταν η χειρότερη κλήρωση που θα μπορύσε να τύχει στην ομάδα του σε αυτό το στάδιο και τόνισε πως αν η Λέφσκι προκριθεί κόντρα στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα είναι ένα ποδοσφαιρικό θαύμα. Το πρώτο ματς θα γίνει στη Βουλγαρία στις 21 Ιουλίου και η ρεβάνς της Τούμπας στις 28 του ίδιου μήνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στοΐλοφ:

Για την κλήρωση: «Είναι αλήθεια ότι για εμάς ο πιο δύσκολος αντίπαλος ήταν ο ΠΑΟΚ. Τους παρακολουθώ πολύ καιρό, έχουν καταρρίψει μια-δυο φορές τον Ολυμπιακό από την κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν περιμέναμε έναν εύκολο αντίπαλο δεδομένου ότι δεν είμαστε στην Ευρώπη συχνά για πολλά χρόνια. Θα προσεγγίσουμε με σεβασμό τα παιχνίδια αλλά δεν φοβόμαστε. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι, θέλαμε να συμμετάσχουμε στην Ευρώπη. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας και να δούμε το επίπεδό μας. Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις φέρνουν εκπλήξεις. Το φαβορί δεν κερδίζει πάντα».

Για την ενδεχόμενη αλλαγή έδρας στο ματς της Βουλγαρίας: «Εάν ο ΠΑΟΚ έχει φιλάθλους, μπορεί να είναι περισσότεροι, οπότε θα είναι καλό και για τον ΠΑΟΚ αν αλλάξουμε έδρα. Ο αντίπαλος μας είναι μια ομάδα ευρωπαϊκού επιπέδου. Αν καταφέρουμε να περάσουμε, θα είναι ένα άλμα θα είναι μεγάλο».

Για το πλάνο του κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Βρισκόμαστε στη δυσμενή κατάσταση καθώς είμαστε στους αδύναμους στις κληρώσεις στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, ίσως αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμάς που δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε τέτοιους αγώνες. Θα είναι ποδοσφαιρικό θαύμα αν τους αποκλείσουμε. Δεν μπορώ να μαντέψω τι θα είναι, αλλά θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και ανοιχτά για να πάρουμε την πρόκριση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα