ΠΑΟΚ - Αρης: Με Λέφσκι Σόφιας και με Γκόμελ στο Europa Conference League

ΠΑΟΚ - Αρης: Με Λέφσκι Σόφιας και με Γκόμελ στο Europa Conference League

bet365

ΠΑΟΚ και Αρης στάθηκαν τυχεροί στην κλήρωση του 2ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League, μιας και ήταν ισχυροί. Με την Λέφσκι Σόφιας, ο Δικέφαλος του Βορρά, με την Γκόμελ από την Λευκορωσία ο Αρης. Πότε θα γίνουν οι αγώνες.

Οταν είσαι ίσχυρος, έχεις τις πιθανότητες μαζί σου για μια καλή κλήρωση. Κι αυτό συνέβη τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για τον Αρη. Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης είναι τα φαβορί για να προκριθούν στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο Αρης κληρώθηκε με την Γκομελ από την Λευκορωσία με το πρώτο ματς να γίνεται εκτός έδρας και η ρεβάνς στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο ΠΑΟΚ έπεσε με την Λέφσκι Σόφιας από την Βουλγαρία με τον Δικέφαλο του Βορρά επίσης να δίνει το πρώτο ματς εκτός έδρας.

Πότε θα γίνουν τα ματς

Το Γκόμελ-Αρης στις 21 Ιουλίου (και θα διεξαχθεί στην Σερβία)
Το Αρης-Γκόμελ στις 28 Ιουλίου

Το Λέφσκι Σόφιας-ΠΑΟΚ στις 21 Ιουλίου
Το ΠΑΟΚ-Λέφσκι Σόφιας στις 28 Ιουλίου

Η επόμενη κλήρωση

Πριν από τα ματς όμως ο ΠΑΟΚ και ο Αρης θα γνωρίζουν και τον επόμενο αντίπαλό τους στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Και αυτό γιατί η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference θα γίνει στις 18 Ιουλίου. Εκεί θα μπουν τα ζευγάρια του ΠΑΟΚ και του Αρη με τις υποψήφιες αντιπάλους.

Ολα τα ζευγάρια του 2ου προκριματικού γύρου

conference league

conference league

conference league

conference league

conference league

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα