Άρης: Οι πιθανοί αντίπαλοι στον β’ γύρο του Conference League

Άρης: Οι πιθανοί αντίπαλοι στον β’ γύρο του Conference League

Newsroom
Άρης: Οι πιθανοί αντίπαλοι στον β’ γύρο του Conference League

bet365

Ο Άρης γνωρίζει τους πέντε πιθανούς αντιπάλους του στον β’ γύρο του Conference League από τη λίστα των οποίων ξεχωρίζει η Γκαμάλα από το Αζερμπαϊτζάν.

Μετά από τρεις αποτυχημένες απόπειρες διάκρισης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, φέτος ο Άρης ελπίζει ότι θα φτάσει στο σημείο διεκδίκησης μιας θέσης στους ομίλους του Conference League. Η ελληνική ομάδα θα μπει ως ισχυρή στον β’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης και στον καταρτισμό των υποομίλων ξέρει από τώρα ότι θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Μακάμπι Νετάνια (Ισραήλ), Μπότεφ Πλόβντιβ (Βουλγαρία), Γκαμπάλα (Αζερμπαϊτζάν), Γκόμελ (Λευκορωσία) και τον νικητή του ζευγαριού Γκζίρα Γιουνάιτεντ (Μάλτα)-Ατλέτικ Κλαμπ Ντ’ Εσκάλντ (Ανδόρα).

Οι αγώνες του β’ προκριματικού γύρου θα γίνουν στις 21 και 28 Ιουλίου. Σε περίπτωση πρόκρισης της ελληνικής ομάδας, στην κλήρωση για τον γ’ προκριματικό γύρο δεν θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών λόγω χαμηλής βαθμολογίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα