Ο γεροΓιοβάισα επέστρεψε και δίνει... κούπες!

Ο γεροΓιοβάισα επέστρεψε και δίνει... κούπες!

Ο γεροΓιοβάισα επέστρεψε και δίνει... κούπες!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα γιορτάζει τρεις διαδοχικές κούπες! Σαν να τις σήκωσε ο ίδιος και όχι ο Αταμάν με τον Γκουαρδιόλα!

Και Αταμάν κούπα EuroLeague και Σίτι Premier League και Μίλαν Serie A!. Μήπως η τύχη γύρισε και εκτόξευσε τον γεροΓιοβάισα; Σύντροφοι με ξέρετε, είμαι ταπεινός, παίζω πάντα τη μπαλίτσα μου και δεν κρύβομαι στα δύσκολα! Είπαμε, οι αποτυχίες με έκαναν πιο δυνατό και κάτι μου λέει πως οι επόμενοι μήνες θα είναι καυτοί και φυσικά δεν αναφέρομαι στον καύσωνα. Αταμάν, Πεπ και τώρα Μουρίνιο! Σκέτη τρέλα αυτός ο κόουτς, σκέτη τρέλα και ο άσος της Ρόμα.

Όταν ανέλαβε την Τσέλσι το καλοκαίρι του 2004, ο Ζοσέ Μουρίνιο βάφτισε εαυτόν Special One. Επειτα από 18 χρόνια αργότερα, ο κόουτς της καρδιάς μας φιλοδοξεί να γίνει ο πρώτος που θα έχει κατακτήσει Champions League, Europa League και Europa Conference League.

Η Ρόμα έφτασε σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης για τρίτη φορά στην ιστορία της και πρώτη στον 21ο αιώνα. Και στις δυο προηγούμενες περιπτώσεις ηττήθηκε από Λίβερπουλ (Κύπελλο Πρωταθλητριών) και Ίντερ (UEFA). Ε, θα σπάσει η κατάρα και ο Πορτογάλος σταρ θα γυρίσει... ήρωας στην Ιταλία, γιατί έτσι του αξίζει. Στο 2.25 ο άσος σύντροφοι και αρέσει πολύ!

Τολμώ να πω, πως και το Over 2.5 είναι καλό... Τα έβαλα κάτω, μελέτησα και σας παραθέτω τα εξής: Η Φέγενορντ έχει πετύχει τα 26 από τα 28 γκολ της στο UEFA Conference League από ανοιχτό παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, τα 14 από τα 15 γκολ που έχει δεχτεί η Ρόμα προέρχονται με τον ίδιο τρόπο (93%). Παράλληλα, η Ρόμα έχει σκοράρει έξι γκολ από κόρνερ, τουλάχιστον τα διπλάσια από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στο UEFA Conference League το 2021/22, ενώ η Φέγενορντ έχει δεχτεί τρία γκολ από κόρνερ, το υψηλότερο ποσοστό στη διοργάνωση φέτος (μαζί με Ράντερς και Κοπεγχάγη). Καλή επιτυχία και τα καλύτερα έρχονται!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα