ΓεροΓιοβάισα: Αταμάν ετοιμάσου για back to back

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Αταμάν ετοιμάσου για back to back
Ο Γερογιοβάισα επανέρχεται με τον τελικό της Euroleague και στηρίζει Αταμάν.

Γεια σας φίλοι μου.

Εδώ στο Βελιγράδι ακόμα δεν μου την έχουν πέσει οι φίλοι του Ολυμπιακού, αφού πρόσεξα στις προβλέψεις και δεν έδωσε κάποιο σημείο. Έμαθα από τα λάθη μου τον προηγούμενο καιρό και πάω εκ του ασφαλούς στο ταμείο.

Απόλαυσα τους ημιτελικούς που ήταν θρίλερ και μου αρέσει να βλέπω παίκτες με κρύο αίμα όπως ο Μίτσιτς. Ο Σέρβος γκαρντ οδήγησε στον τελικό την Εφές, ρίχνοντας στο καναβάτσο τον Ολυμπιακό. Ο λάτρης της βότκας θα στηρίξει την Εφές στον τελικό, παρόλο που σέβεται τη Βασίλισσα Ρεάλ του Λασό.

Οι κύριοι Λάρκιν και Μίτσιτς αποτελούν το κορυφαίο δίδυμο γκαρντ στη Euroleague και έκριναν και τον περσινό τελικό. Το ίδιο θα κάνουν και φέτος κόντρα στη Ρεάλ. Mου αρέσει πολύ το 2.05 στη νίκη της Εφές. Δεν χάνονται αυτές οι ευκαιρίες και βλέπω τον Αταμάν αγριεμένο.

Οι Τούρκοι είναι η πιο σταθερή ομάδα της διοργάνωσης τα τελευταία τρία χρόνια, έχοντας μια κατάκτηση, μια παρουσία στον τελικό και μια εξαιρετική παρουσία το 2020, πριν η σεζόν διακοπεί λόγω κορονοϊού.

Φυσικά δεν θα σας αφήσω παραπονεμένους και θα σας δώσω και μερικά ειδικά παικτών. Ο Γιουλ μίλησε όταν έπρεπε στο ματς με τη Μπάρτσα και σίγουρα θα κάνει το κομμάτι του και κόντρα στην Εφές. To over 9.5 στο 1.72 με δελεάζει και θα το επιλέξω.

Τέλος από την πλευρά της Εφές θεωρώ πως πάλι ο Μίτσιτς θα δείξει την κλάση του με μια σπουδαία εμφάνιση. Παίκτης των μεγάλων ματς άλλωστε. Έχουμε το over 17.5 του Μίτσιτς στο 1.85 που σίγουρα δεν μας αφήνει ασυγκίνητος. Ο γερογοβάισα σας δίνει τα στανταράκια του και περιμένει να πληρωθεί. Τι πιο σύνηθες άλλωστε! Σας έχω κακομάθει στα ταμεία. Συγγνώμη στους κουβάδες ήθελα να πω.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα