Γερο-Γιοβάισα: Σίτι και Μίλαν για τίτλο

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Σίτι και Μίλαν για τίτλο

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα περιμένει την κατάληξη των πρωταθλημάτων σε Αγγλία και Ιταλία, στεναχωρεί τους οπαδούς των Λίβερπουλ και Ίντερ, όμως ευελπιστεί να πληρώσει αυτούς των Σίτι και Μίλαν.

Καλησπέρα φίλοι μου!

Άλλοι περιμένουν πως και πως να τελειώσει η σεζόν μέχρι την άλλη βδομάδα, εγώ αρχίζω ήδη να έχω... συμπτώματα μελαγχολίας.

Τελειώνει και η Premier, τελειώνει η Serie A, οι τίτλοι περιμένουν κι εμείς οφείλουμε ν' αποχαιρετήσουμε τις μεγάλες Λίγκες σωστά. Απολαμβάνοντας τα ματς και πρώτα ο Θεός το βράδυ να μετράει τα κέρδη.

Θα στεναχωρήσω τους φίλους μου που υποστηρίζουν τη Λίβερπουλ και που θα ήθελαν να δουν ένα φινάλε πρωταθλήματος με... χτυποκάρδια όπως εκείνα του 2012 ανάμεσα σε Σίτι και Γιουνάιτεντ, αλλά αν θέλετε την ταπεινή μου άποψη, δεν νομίζω ότι θα πάει έτσι. Και ακούγοντας τον Πεπ να λέει πως παίκτες και οπαδοί στο Etihad θα παίζουν... για τη ζωή τους, τότε θεωρώ ότι θα καθαρίσει σχετικά εύκολα η ομάδα του και οι «πολίτες» θα πάρουν και αυτό τον τίτλο. Το Over 3,5 τέρματα σε μια φιέστα που θα στεναχωρήσει τους «κόκκινους» και τον Τζέραρντ, είναι αρκετά καλό στο 2,09.

Στην Ιταλία η Μίλαν είναι σε θέση ισχύος και παρά το γεγονός πως η Σασουόλο έχει δείξει πως μπορεί να παλέψει τα πάντα, οι «ροσονέρι» δεν θεωρώ ότι θα αφήσουν την τεράστια ευκαιρία για τον τίτλο να πάει χαμένη. Κι επειδή θα ψάξουν το γκολ, πιστεύω ότι ίσως το μυαλό τους... ξεχαστεί και λίγο στην άμυνα. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν παρουσιάσει γκολ εκατέρωθεν, ενώ, οι σημερινοί γηπεδούχοι είχαν πάρει και μεγάλη νίκη (3-1) στο Σαν Σίρο νωρίτερα μέσα στη σεζόν. Το Goal/Goal αυτής της αναμέτρησης πληρώνει στο 1,62.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα