Τσέφεριν: «Ομάδες επιπέδου Champions League η Ρόμα και η Φέγενορντ»

Τσέφεριν: «Ομάδες επιπέδου Champions League η Ρόμα και η Φέγενορντ»

bet365

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sky Sports εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πρώτη σεζόν διεξαγωγής του Conference League και αποθέωσε τις διεκδικήτριες του τίτλου, Ρόμα και Φέγενορντ.

Τον απολογισμό της πρώτης σεζόν διεξαγωγής του Conference League έκανε σε συνέντευξη του στο Sky Sports o πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν. Ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας δήλωσε ικανοποιημένος για το επίπεδο της διοργάνωσης, ενώ έπλεξε το εγκώμιο των δυο διεκδικητριών του τίτλου στον τελικό της Τετάρτης (24/5, 22:00), Ρόμα και Φέγενορντ, τις οποίες χαρακτήρισε ομάδες επιπέδου Champions League.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το Europa Conference League. Στην αρχή υπήρχαν πολλές συζητήσεις, ειδικοί που το χαρακτήριζαν ως μη σημαντικό. Η Ρόμα και η Φέγενορντ είναι δύο ομάδες που θα μπορούσαν να παίξουν στο Champions League, ανυπομονώ να δω τον αγώνα. Τελικός στα Τίρανα; Καλύτερα μικρά γήπεδα με οπαδούς παρά άδεια γήπεδα. Νομίζω ότι ήταν καλή ιδέα ξεκινώντας με αυτό το νέο Kύπελλο», τόνισε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν, o οποίος έκανε ειδική αναφορά στον «Special One», Ζοσέ Μουρίνιο, αναφέροντας: «Ο Μουρίνιο είναι μια ενδιαφέρουσα φιγούρα, έχουμε πολύ καλή σχέση. Θυμάμαι όταν μετά την κατάκτηση του Europa League ήρθε προς το μέρος μου δείχνοντας τα τρία με τα δάχτυλά του, τον ρώτησα γιατί και μου απάντησε ότι ήμουν ο τρίτος πρόεδρος με τον οποίο είχε κατακτήσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο.Eίναι ένας όμορφος άνθρωπος, είμαι πεπεισμένος ότι θα βάλει όλη του την ενέργεια για να κερδίσει πρώτος αυτό το Κύπελλο, να γράψει ιστορία, αφού όποιος κερδίσει θα είναι ο πρώτος σύλλογος που θα το κάνει».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα