Βήμα τετράδας από τον ΠΑΟΚ!

Newsroom
Βήμα τετράδας από τον ΠΑΟΚ!
Ο ΠΑΟΚ φιλοδοξεί να κάνει στην Μασσαλία και κόντρα στην Μαρσέιγ το πρώτο βήμα προς τα ημιτελικά του Europa Conference League. Ξεχωριστά Combo Bets με σούπερ αποδόσεις για τη μάχη του «Βελοντρόμ» από την Interwetten.gr, η οποία προσφέρει οκτώ ματς με 0% γκανιότα, τα οποία παίζονται και συνδυαστικά!

Εχθρός του καλού, ως γνωστόν, είναι πάντα το καλύτερο! Και ο ΠΑΟΚ, μετά τις σπουδαίες προκρίσεις επί Μίντιλαντ και Γάνδης, φιλοδοξεί να… τριτώσει το (πολύ) καλό απέναντι στην Μαρσέιγ, για να φτάσει στα ημιτελικά του Europa Conference League και να βιώσει έτσι την μεγαλύτερη επιτυχία της ευρωπαϊκής του ιστορίας.

Η Interwetten.gr προσφέρει στο (πολύ, πολύ) ελκυστικό 7,25 το «διπλό» του Δικεφάλου στο πάντα καυτό «Βελοντρόμ» της Μασσαλίας (Πέμπτη 07/04, 22:00), αλλά και στο 2,75 το Χ2, ήτοι να μην ηττηθεί η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην μοναδική γαλλική ομάδα που έχει κατακτήσει το Champions League.

Η Interwetten.gr, βεβαίως, προσφέρει και πάνω από 160 ειδικά στοιχήματα για την συγκεκριμένη, ιστορική αναμέτρηση, με σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και ξεχωριστά Combo Bets με υψηλές αποδόσεις.

Εκτός από τις special αποδόσεις, όμως, η Interwetten.gr είναι η πρώτη εταιρεία που προσφέρει την δυνατότητα ταυτόχρονου πονταρίσματος δύο ή περισσότερων αγώνων με 0% γκανιότα, με ό, τι αυτό σημαίνει για πιθανά (και πολύ υψηλότερα) κέρδη.

Μέχρι το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, η Interwetten.gr θα προσφέρει με 0% γκανιότα τις εξής, οκτώ αναμετρήσεις: Άουγκσμπουργκ - Μάιντς (Τετάρτη 06/04, 19:30), Μπέρνλι - Έβερτον (06/04, 21:30), Τσέλσι - Ρεάλ Μαδρίτης (06/04, 22:00), Γουέστ Χαμ - Λιόν (Πέμπτη 07/04, 22:00), Μπράγκα - Ρέιντζερς (07/04, 22:00), Λέστερ - Αϊντχόφεν (06/04, 22:00), Στουτγκάρδη - Μπορούσια Ντόρτμουντ (Παρασκευή 08/04, 21:30) και Νιούκαστλ - Γουλβς (08/04, 22:00).

Super League Interwetten και Κύπελλο!

Η Interwetten.gr, βεβαίως, προσφέρει μοναδικές αποδόσεις και στη Super League Interwetten, τα playoffs και τα playout της οποίας συνεχίζονται το επόμενο Σαββατοκύριακο με συναρπαστικές και πολύ κρίσιμες αναμετρήσεις.

Στο επίκεντρο και το Κύπελλο Ελλάδας, τα ημιτελικά του οποίου πλησιάζουν. Η Interwetten.gr προσφέρει τη δυνατότητα πονταρίσματος στον νικητή, με φαβορί τον Ολυμπιακό (2,15) και απόλυτο αουτσάιντερ την Λαμία (18,00).

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα