ΠΑΟΚ: Ετοιμάζουν απόβαση στη Μασσαλία

ΠΑΟΚ: Ετοιμάζουν απόβαση στη Μασσαλία

bet365

Τι προβλέπει η συμφωνία ΠΑΟΚ και Μαρσέιγ για τα εισιτήρια των φιλοξενούμενων στις δύο αναμετρήσεις (7-14/4) που θα γίνει πρώτα στο «Βελοντρόμ» και ακολούθως στην Τούμπα.

Στη Μασσαλία ξεκίνησε από σήμερα το πρώτο μέρος της διάθεσης εισιτηρίων για την αναμέτρηση Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να έρχονται σε συμφωνία αναφορικά με τα εισιτήρια που θα ανταλλάξουν για τα δύο παιχνίδια στις 7 και 14 Απριλίου.

Αρχικά, ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να προμηθευτεί μέχρι 3.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση του «Βελοντρόμ», συνολικής χωρητικότητας 67.000 θεατών, ενώ όσα δεν διαθέσει θα τα επιστρέψει.

Αυτό σημαίνει πως ένας πολύ μεγάλος αριθμός φίλων του «Δικεφάλου» θα μπορέσει να ταξιδέψει στη Μασσαλία και να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας στο ιστορικό παιχνίδι για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Αντίστοιχα για τον δεύτερο αγώνα, μια εβδομάδα αργότερα στο γήπεδο της Τούμπας, η Μαρσέιγ θα πάρει 1.100 εισιτήρια (αντιστοιχούν στο 5% της χωρητικότητας του γηπέδου) για τη Θύρα 8 και επίσης θα επιστρέψει όσα εισιτήρια δεν διαθέσει στους οπαδούς της.

Να υπενθυμίσουμε ότι εκκρεμεί η απόφαση της UEFA για επεισόδια στον πρόσφατο αγώνα της Μαρσέιγ με τη Βασιλεία, όμως στη διοίκηση της Μαρσέιγ, προφανώς, έχουν ενημερωθεί ότι όποια απόφαση κι αν βγει από την UEFA, δε θα επηρεάσει την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα